29/03/2024

Ο Σύλλογος Καρδίτσας στο 1ο «Baby Cup Ταεκβοντό

Με επιτυχία διεξήχθη ο 1ο Baby Cup Ταεκβοντό στον Αμπελώνα Λάρισας την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 .Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί στις 10.00 και συμμετείχαν ηλικίες γεννηθέντες από 2003-2009.

Στόχος ήταν η ανάπτυξη του νέου Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό στις μικρότερες ηλικίες όπου πήρανε την πρώτη τους εμπειρία από το άθλημα και θα είναι οι αθλητές-τριες που θα μας εκπροσωπήσουν σε διάφορα φιλικά και επίσημα πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό .

Το πρώτο φιλικό τεστ αγωνιστικής εμπειρίας έγινε στα 35 παιδιά που συμμετείχαν για πρώτη φορά από τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που σιγά -σιγά ακολουθούν τα βήματα της αγωνιστικής εμπειρίας των μεγάλων διακριθέντων αθλητών-τριών του Συλλόγου.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ μαζί με τον Κορεάτη πρωταθλητή YUN JAEHWAN συνόδευσαν και κότσαραν τα παιδιά σε αυτή την όμορφη γιορτή του Ταεκβοντό καθώς καθοριστική ήταν η βοήθεια των διακεκριμένων αθλητών Κουκουλέτσου Σταύρου & Σίμου Βάσως .

Το Δ.Σ. συγχαίρει τον προπονητή του Συλλόγου για την ποιοτική δουλειά που προσφέρει εδώ και χρόνια στον νομό μας και στην πόλη της Καρδίτσας και αυτό φαίνεται από τις διακρίσεις των αθλητών-τριών κάθε χρόνο & συγχαίρουμε τους αθλητές-τριες του μεθ(αύριο) του Συλλόγου που θα αποτελέσουν την νέα αγωνιστική ομάδα.