18/04/2024

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

Στον κορυφαίο Αγρινιώτικο σύλλογο τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του TAEKWONDO και ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας Balaz Toth για 10 ήμερες όπου προπόνησε όλους του αθλητές του συλλόγου.

Ο Balaz είναι πολλά χρόνια φίλος με τον προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελη Νίκο όπου υπήρξαν συναθλητές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με τις εθνικές ομάδες.
Θεωρείτε ένας από τους 5 καλύτερους προπονητές της Ευρώπης αφού μέσα σε 4 χρόνια ανέλαβε την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας και κατάφερε να βγάλει πολλούς παγκόσμιους και πανευρωπαικούς πρωταθλητές.
Ο Ούγγρος προπονητής προπόνησε όλους τους αθλητές του συλλόγου και τους έδειξε τα μυστικά του καινούργιου συστήματος αφού ο ίδιος έχει προπονηθεί πολλά χρονιά στην κορυφαία χώρα του taekwon do στο Ιραν. Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κάνει ένα μεγάλο βήμα για τους Αγρινιώτης αθλητές. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο Αγρίνιο ένας τόσο μεγάλος προπονητής. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας δήλωσε ότι ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
kakarelis