16/04/2024

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Ζαρμακούπη

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο Kickboxing Ζαρμακούπη Σεμέλης  με το πρόγραμμα «ΟpapChampions». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Ευρυτανίας:


H νεαρή αθλήτρια του Kick Boxing και του Tae kwon-do από την Ευρυτανία έκλεισε μία πολύ σημαντική χορηγία με τον ΟΠΑΠ για τα επόμενα χρόνια που θα την βοηθήσει να ανταπεξέλθει στον υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού με την στήριξη και την προβολή της καθημερινής της προσπάθειας παρέχοντας εφόδια για την εξέλιξή της και την επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων. Επιπλέον, σκοπός του προγράμματος είναι να εμπνεύσει την κοινωνία – και ιδιαίτερα τους νέους ,μέσα από τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Η ίδια αναφέρει στο σαιτ του ΟΠΑΠ:

«Ονομάζομαι Σεμέλη Ζαρμακούπη, γεννήθηκα στις 23 Απρίλιου του 2002 και κατοικώ στο γραφικό Καρπενήσι Ευρυτανίας. Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό σε ηλικία 3 ετών καθώς ο πατέρας μου και προπονητής μου διατηρεί σχολή στο Καρπενήσι. Έχω συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά και έχω φέρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε διεθνείς αγώνες . Όμως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα μέχρι τώρα είναι η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing που έγινε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας τον Σεπτέμβριο του 2016. Εκεί με τα χρώματα της εθνικής μας κατάφερα να διακριθώ και να κατακτήσω την πρώτη θέση στην κατηγορία kick light και την δεύτερη θέση στην κατηγορία light contact. Αυτό μου έδωσε κουράγιο και όνειρα για το μέλλον, καθώς στόχος μου είναι η συμμετοχή και γιατί όχι η διάκριση σε μια Ολυμπιάδα».

«Η προσπάθεια συμβολίζει το ταξίδι ενός αθλητή προς την εκπλήρωση του στόχου του, όποιος και αν είναι αυτός.»

Διακρίσεις

·          Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, Δουβλίνο, 2016

·          Ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing , Σκόπια, 2017

·          Χρυσό μετάλλιο στον διεθνή βαθμολογούμενο αγώνα για την Ολυμπιάδα Taekwondo G1 GREECE, Αθήνα, 2017

·          Χρυσό μετάλλιο στον διεθνή βαθμολογούμενο αγώνα για την Ολυμπιάδα Taekwondo G1 GREECE, Θεσσαλονίκη, 2016

·          Ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή βαθμολογούμενο αγώνα για την Ολυμπιάδα Taekwondo G1 SOFIA OPEN, Βουλγαρία, 2018