26/04/2024

Ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο Ταεκβοντο

Ο Κωνσταντίνος Αντωνακοπουλος θα  είναι  προπονητής της εθνικής Ελλάδος Ταεκβοντό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Ανδρών Γυναικών στη Σουηδία. Αναλυτικά:


«Προπονητής του συλλόγου Α.Σ. Αστραπή και ο μοναδικός προπονητής εθνικής Tαεκβοντό  από τη Πάτρα. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή που  εδώ και 32 χρόνια έχει προσφέρει στο άθλημα στην πόλη μας αλλά και στην ομάδα του  πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον σύλλογο Αστραπή θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής των -87 κιλών Αντώνης Πανόπουλος,ο οποίος  είναι και δόκιμος πυροσβέστης στη σχολή πυροσβεστών.

Επίσης οφείλουμε να αναφέρουμε ότι στην προετοιμασία του συγκεκριμένου αθλητή   βοήθησαν  ο Χρήστος Αντωνακοπουλος, μαζί με τον οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων εξασφαλίζοντας τη θέση του στην εθνική ομάδα, ο Σπύρος Ραμαντανης, υπεύθυνος για τη προετοιμασία του και ο Χρήστος Αλεξόπουλος, απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής,  υπεύθυνο της φυσικής κατάστασης στον Α.Σ. Αστραπή.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον προπονητή Κωνσταντίνο Αντωνακοπουλο, στον αθλητή μας Αντώνη Πανόπουλο και σε όλα τα παιδιά της εθνικής Ελλάδος. Επίσης εκ μέρους του προπονητή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ελληνική ομοσπονδία του Ταεκβοντό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του».