26/04/2024

Ο Α.Σ. TAEKWONDO ΕΘΝΙΚΟΣ 95 «μεγάλωσε»

Δελτίο Τύπου Α.Σ. TAEKWONDO ΕΘΝΙΚΟΣ 95

Α.Σ. TAEKWONDO ΕΘΝΙΚΟΣ 95 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ΜΕΓΑΛΩΣΕ !!!!!!!!!!!!!

Οι προπονήσεις μας πλέον γίνονται σε μια αίθουσα 180 τ.μ. και οι εγκαταστάσεις μας πλέον αγγίζουν τα 300 τ.μ. σε έναν χώρο αμιγώς δημιουργημένο για την καλύτερη δυνατή εξάσκηση της πολεμικής τέχνης του taekwondo.

Μια αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός , ασφαλή και σύγχρονου χώρου,με άνετους βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια , χώρος αναμονής , γραφεία κλπ), πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα , τον οποίο εμπλουτίζουμε διαρκώς. 

Ο Α.Σ. TAEKWONDO ΕΘΝΙΚΟΣ 95 είναι αναγνωρισμένος σύλλογος από την Γ.Γ.Α. με πορεία 20 ετών , γεμάτη επιτυχίες . Συνεχίζουμε το έργο μας με το ίδιο πάθος ,με τεράστια διάθεση και εμπειρία, συμμετέχοντας κάθε χρόνο σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις , με σημαντικές επιτυχίες. 

Ο Α.Σ. TAEKWONDO ΕΘΝΙΚΟΣ 95 συντονίζει δράσεις με την βοήθεια των γονιών του συλλόγου που βοηθούν τους «οικονομικά ασθενείς» αθλητές του συλλόγου , συνεργάζεται με πολλά σχολεία της περιοχής , μέσω των οποίων αναδικνύονται νέα ταλέντα στο άθλημά μας και γενικά είναι ένα εξαιρετικά δραστήριο κύτταρο στο σώμα του δήμου Ιλίου. 

Από τον Σεπτέμβρη λειτουργεί με μειωμένες τιμές και δωρεάν εγγραφή για όλα τα νέα μέλη που επιθυμούν να ενταχθούν στην υπέροχη οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ 95 Παλατιανής. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες:210-5029006 – 6974727737