23/04/2024

Ο Άθλος Κιλκίς στο European King Of Tae Kwon Do ITF

Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το European King Of Tae Kwon Do ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού Σταδίου (Νίκος Γκάλης ) (Παλε ντε σπορ ) στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς. 


«Η συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν για την γρηγορότερη ροή άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των αθλητών των σωματείων.

Η διοργάνωση αυτή ανήκει στην Α κατηγορία για το άθλημα του I.T.F. και οι αθλητές που συμμετέχουν είναι πολύ υψηλού επιπέδου .

Η συμμετοχή Ομάδων ήταν σχεδόν από όλο τον κόσμο με αποστολές να είναι ακόμα και από την μακρινή Αργεντινή.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Κυριακίδης Κλεόβουλος στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -85 όπου κατέλαβε την 5η θέση .

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αθλητή του σωματείου ,που αγωνίσθηκε στο άθλημα του I.T.F. και έδειξε την ανάλογη μαχητικότητα. Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή αλλά και την Ομοσπονδία Α.Ο.Τ.Ε. Για την άψογη οργάνωση».