28/03/2024

Ο Άθλος Κιλκίς στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Στις 5-6/04/2017 ήμερες Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα tae kwon do. Διαβάστε την ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς:


«Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων με την προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη αναλόγου του μεγέθους της διοργάνωσης αφού μέσα από αυτό το Πρωτάθλημα οι αθλητές μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη εκπαίδευσή .
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και τον ανταγωνισμό ακόμα ποιο ψηλά λόγο των προσδοκιών όλων των αθλητών για το ποθητό αποτέλεσμά !!! 
Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχε ο Αθλητής Κυριακίδης Κλεόβουλος που αγωνίστηκε την Πέμπτη την δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος.Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος αγωνίστηκε στην ηλικία 2000 γεννηθέντων στην κατηγορία -73 κιλών όπου λόγο του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στην κατηγορία του αλλά και της εμφάνισης που πραγματοποίησε στον αγώνα του δεν κατάφερε να πλασαριστεί στα μετάλλια χάνοντας 12-8 στα σημεία . 
Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ότι πάρα το ατυχές αποτέλεσμα του αγώνα οι εμπειρίες που αποκόμισε ο αθλητής από αυτό το πρωτάθλημα θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα και ζήλο την προετοιμασία του για να φτάσει στις επιτυχίες .
Το Πρωτάθλημα αυτό του έδινε μέσα από την διάκριση την μοριοδότηση για την εισαγωγή του στην ανώτατη εκπαίδευσή ,δυνατότητά όμως που θα έχει την ευκαιρία για ακόμα μια φορά ξανά του χρόνου οπού θα είναι στην Τρίτη Λυκείου.Συγχαρητήριά λοιπόν για την προσπάθειά που κατέβαλε με ήθος !»