24/04/2024

Ο Άθλος Κιλκίς στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Kime Liu Ταεκβοντο

Στις 26/05/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε Προκριματικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου με την ονομασία Kime Liu. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς


Η συμμετοχή αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν μεγάη ,με έντονο το ενδιαφέρον στις κατηγορίες που είχαν κατάταξη βαθμολογίας .Το γεγονός ότι μέσα από αυτά τα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας γίνεται η επιλογή των αθλητών της ΕΤΑΒΕ που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό με τα εθνικά μας χρώματα το επίπεδο ήταν υψηλο. Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν 4 αθλητές με τις παρακάτω ανάλογες διακρίσεις και μετάλλια.

1.    Δεγκίαρη Διονυσία παγκορασίδων 2009 -33 κιλά κατάταξη 1η θέση χρυσό μετάλλιο

2.    Κεσίδης Δημοσθένης παπαίδων 2008 κιλά -33 κατάταξη εξάδα

3.    Μισσόπουλος Στέφανος παμπαίδων 2008 κιλά -37 κατάταξη εξάδα

4.    Σαμαράς Λευτέρης παμπαίδων 2008 κιλά -45 3η θέση χάλκινο  μετάλλιο

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν συγχαίροντας όλους τους αθλητές τους για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για την εμπιστοσύνη τους  και ότι η διάκριση δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός άλλα η βελτίωση της προσωπικής τους απόδοσης .

«Ευχαριστούμε θερμά την Σοφιανού Βάρβαρα που χωρίς την βοήθεια της δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή του σωματείου μας στο πρωτάθλημα αυτό λόγο απουσίας του προπονητή σε αγώνες στη Σερβία».