29/03/2024

Ολοκληρώθηκε το ένατο International Taekwondo Winter Camp από το Koukouletsos Gym

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ένατο διεθνές sparring από το Koukouletsos Gym. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με πρωτοβουλία του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος the fitness experience and Spa Evexia και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  με μεγάλη επιτυχία  διοργανώθηκε στις 26-27 Ιανουαρίου   2019 η διήμερη μίνι αγωνιστική προετοιμασία & Sparing διακεκριμένων αθλητών-τριών  του  Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό στην Λ. Πλαστήρα στην Καρδίτσα .

Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή μας  φιλοξενούμαι και τo  καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα για 9η  συνεχόμενη χρονιά την προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των Συλλόγων της Ελλάδος & εξωτερικού μαζί με τους πρωταθλητές -τριες του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος &  του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας .       

Για 2 μέρες 100 αθλητές-τριες από όλη την  Ελλάδα και συγκεκριμένα  από  Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Βόλος , Νέα Ιωνία Βόλου    Λάρισα , Λάμια  & Καρδίτσα  και με συμμετοχή αθλητών-τριών  του  γυμναστηρίου,   έκαναν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει λίμνη αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .

Στόχος ήταν  η σωστή προετοιμασία των αθλητών-τριών  σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή  είναι ότι  καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι  και η ευκαιρία  κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί τον νομό μας  να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας   .

Το ξενοδοχείο Καζαρμα μαζί με συνεργασία του ξενοδοχείου Αιολίδες φιλοξένησαν  την προετοιμασία των αθλητών –τριών  που βρίσκονται  στο γραφικό χωριό Καλύβια Πεζούλας και με θέα την Λίμνη Πλαστήρα και την  Οροσειρά των Αγράφων .

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τετράωρη προπόνηση το Σάββατο τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες  στην αίθουσα του ξενοδοχείου Καζαρμα & τέσσερις ώρες προπόνηση την Κυριακή  , χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ Παίδες – Κορασίδες και Έφηβοι –Νεανίδες & Άνδρες –Γυναίκες μαζί .

Οι αθλητές–τριες θα διδαχθήκαν  τις νέες  αλλαγές που έγιναν στο αγωνιστικό  Ταεκβοντό από τον προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλακών Καρδίτσας  κ. Βάϊο Κουκουλέτσο και τον διακεκριμένο διεθνή  αθλητή Σταύρο Κουκουλέτσο .

Ο προπονητής. κ. Κουκουλέτσος  Βάϊος ευχαρίστησε τους γονείς  που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε αθλητική τους δραστηριότητα και σε  όλους τους αθλητές -τριες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Τέλος όλοι οι προπονητές  Τσιβρένης Χαράλαμπος , Δημήτρης Μανώλης , Βαμβακίδης Θεόδωρος , Λιάκος Βασίλειος & Λιτοπούλου Ιωάννα τιμηθήκαν με αναμνηστική πλακέτα για την συμμετοχή τους .                          

Ευχαριστούμε πολύ της τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας γυμναστήριο Κουκουλέτσος , Φρουταγορα Πατσιούρας Θωμάς  τα ξενοδοχεία  Καζαρμα & Αιολιδες για την βοήθεια και υλοποίησης του ένατου International Taekwondo Winter  Camp 2019″.