23/04/2024

Οι Gerontis fighters στo πανελλήνιο τουρνουά taekwondo Κερατσινίου

Ημέρες ανόδου συνεχίζει να γνωρίζει ο σύλλογος των Gerontis fighters. Διαβάστε την ανακοίνωση: 


«Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου ο σύλλογος των gerontis fighters ,συμμετείχε με τον πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο πρωταθλητή Τζανίδη Ανδρέα στο πανελλήνιο τουρνουά taekwondo Κερατσινίου που διεξήχθη στην πόλη της Αθήνας.

Για ακόμα μία φορά ο αθλητής του συλλόγου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενθουσιάζοντας κοινό και διαιτητές με την ανοδική πορεία του. Έλαβε μέρος και στα δύο αγωνίσματα του αθλήματος τουλ και μάχη.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας σερί τέσσερις αντιπάλους στο αγώνισμα της μάχης ο Αντρέας έφτασε στον τελικό αποφασισμένος να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία των – 69 κιλών και τα κατάφερε. Ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για να παραλάβει το χρυσό του μεταλλιό. Δε σταμάτησε όμως εκεί.

Στη συνέχεια είχε σειρά το αγώνισμα των tul. Με καταπληκτική τεχνική, ακρίβεια ,έκρηξη και δύναμη αποκόμισε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Έτσι έκλεισε το Σαββατοκύριακο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα των gerontis fighters έμεινε πίσω για να προετοιμαστεί σκληρά για το επόμενο πανελλήνιο τουρνουά Πολίχνης όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Κυριακή 14 Μαΐου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά διοργανώνει πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής και αντιπρόεδρος της αθλητικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό Ελλάδος κoς Χαράλαμπος Αναστασιάδης. Ένας κορυφαίος δάσκαλος οπου έχει στην κατοχή του το βαθμό του 8ου Dan μετρώντας αμέτρητους πρωταθλητές στο ιστορικό του.

Είναι ευρέως γνωστός σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αποστολή 30 ατόμων θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου Κρήτης οι gerontis fighters για νέες εμπειρίες και νέους στόχους.»