16/04/2024

Οι Gerontis Fighters στο King of Taekwondo

Με ένα μεγάλο χαμόγελο,πολλές εμπειρίες και όμορφα συναισθήματα θα αποχαιρετήσουν οι Gerontis fighters το έτος του 2017.Aναλυτικά το δελτίο:


«Το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου γράφτηκε στις σελίδες του αθλητισμού της πόλης μας, μια ακόμη μεγάλη επιτυχία. Ο προπονητής Γεροντής Ιωάννης με την αποστολή του, αναχώρησε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για την πόλη της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο πιο φαντασμαγορικό πρωτάθλημα της χρονιάς, το «5ο EUROPEAN KING OF TAEKWONDO». Ήταν η πρώτη φορά που οι Gerontis fighters έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση και κυριολεκτικά μπήκαν με το δεξί. Πολλές εμπειρίες και σημαντικές διακρίσεις ήταν τα κυριότερα στοιχεία που αποκόμισαν οι αθλητές του κ. Γεροντή.

Σε αυτό το open πρωτάθλημα οι διαγωνιζόμενοι στο σύνολο τους ξεπέρασαν τις 15 ευρωπαϊκές χώρες. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός αφού υπήρχαν σε όλες τις κατηγορίες αδιαμφισβήτητα φαβορί σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πρώτη σημαντική επιτυχία των Gerontis fighters που έδωσε στην αποστολή θάρρος για την συνέχεια,  ήταν αυτή του Μπιλανάκη Ιωάννη.

Ο Ιωάννης έδωσε από την έναρξη των αγώνων του, τον καλύτερο του εαυτό χωρίς να αφήσει περιθώρια σε κανένα αντίπαλο του να ελπίζει για την νίκη. Με αυτήν την δύναμη και πυγμή έχοντας πάντα δίπλα του τον προπονητή του όπως και τον πατέρα του Μπιλανακη Μιχαήλ,  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του 1ου πανευρωπαϊκού πρώταθλητη στην κατηγορία των – 45kg και 4η θέση στο αγώνισμα των tul .

Στη συνέχεια η σημαντικότερη στιγμή του συλλόγου ήρθε όταν ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Τζανίδης Ανδρέας μετά από μία αξιοθαύμαστη παρουσία στο αγώνισμα των tul κέρδισε με την αξία του την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο 3ο dan και 1η θέση ανάμεσα σε 1ο – 2ο & 3ο dan ανακηρύσσοντας τον «EUROPEAN KING OF TAEKWONDO IN TUL» διάκριση που για πρώτη φορά κατακτάει αθλητικό σωματείο στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Αργότερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλιάκης Ελευθέριος με αξιοσημείωτες μάχες έφτασε τελικό στην κατηγορία των -69 kg βγαίνοντας 2ος πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο ατομικό του αγώνισμα και 1ος πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο ομαδικό. Επίσης αθλητές των Gerontis fighters που κατάφεραν  να αποσπάσουν αρκετές νίκες και θέσεις πάνω στο βάθρο ήταν η Χρυσουλάκη Μαρία με 3η θέση στο αγώνισμα των tul και 3η θέση στην μάχη όπου την πέρασε με ελάχιστη διαφορά η Σλοβενή πρωταθλήτρια taekwondo, η Τσαπαρίδη Άννα με 3η θέση στο αγώνισμα της μάχης -32kg που αξίζει να σημειωθεί ότι ως πρωτοεμφανιζομενη έφερε άψογα αποτελέσματα,  ο Τρουλλινάκης Στυλιανός με 2η θέση στη μάχη στην κατηγορία των παμπαίδων. Έπειτα ο Καραντινάκης Δημήτριος του Εμμανουήλ Και ο Καραντινάκης Δημήτριος του Ιωάννη που έδειξαν μια πολύ καλή παρουσία.

Ενα μεγαλο μπραβο αξίζει και στους γονείς των αθλητών οι οποίοι στάθηκαν θερμοί υποστηρικτές σε κάθε αγώνα του συλλόγου, θυμίζοντας μας με το πάθος τους τις όμορφες στιγμές του αθλητισμού. Συνειδητοποιημένοι γονείς που πάνω από όλους βάζουν την πρόοδο των παιδιών τους σε όλους τους τομείς».