29/03/2024

Οι Gerontis Fighters στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo EITF 2019   

Σε πλήρη ετοιμότητα και σε αγωνιστικούς ρυθμούς βρίσκονται αυτό το διάστημα οι Gerontis Fighters που θα συμμετάσχουν, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, στο επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo EITF στο Ρίμινι της Ιταλίας τον επόμενο μήνα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για μία ακόμη φορά η μοναδική εκπροσώπηση από την Κρήτη με πέντε αθλητές θα είναι των Gerontis Fighters.

Με μια σειρά διακρίσεων και επιτυχιών σε εθνικά, ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα και διοργανώσεις οι αθλητές των Gerontis Fighters θα εκπροσωπήσουν, μαζί με την Εθνική Αποστολή για μία ακόμη φορά τόσο την Κρήτη όσο και ολόκληρη την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό αυτό πρωτάθλημα, που διοργανώνεται στις 31-8 Απριλίου στην Ιταλία.  

Την μοναδική πενταμελή επιτροπή που θα δώσει δυναμικά το παρών στην επίσημη διοργάνωση της EITF, αποτελούν οι αθλητές Κουτάντoς Δημήτριος και Πετούσης Γεώργιος, που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ελεύθερη μάχη, καθώς και η Μυλωνά Αλεξάνδρα για πρώτη φορά σε τεχνικές τουλς. Μια ακόμη άξια συμμετοχή θα σημειώσει ο Γραφανάκης Ευστάθιος, σε τεχνικές τουλς και σπασίματα, ενώ από την ομάδα δεν πρόκειται να λείπει και ο προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Γεροντής.  

Έπειτα από συμμετοχές σε αναγνωρισμένα πρωταθλήματα Taekwondo – KickBoxing, οργάνωση και παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων και συνεχή αγωνιστική προπόνηση, οι αθλητές του συλλόγου ανυπομονούν να αποδείξουν για άλλη μια φορά την αξία τους κάνοντας υπερήφανους όλους τους πραγματικούς φίλους του αθλητισμού.  

Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία στην δυναμική προσπάθεια των Gerontis Fighters«.