26/04/2024

Οι Gerontis Fighters σε σεμινάριο Ταεκβοντο

Με ένα ευεργετικό σεμινάριο έκανε είσοδο ο μήνας Οκτώβριος στο πρώτο του Σαββατοκύριακο.Παρών ήταν οι Gerontis Fighters. Αναλυτικά:


«Μια διοργάνωση η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  εμπλουτισμένη από θεωρία αλλά και πράξη πάνω στο άθλημα του taekwondo itf. Την σωστή πρωτοβουλία πήραν λοιπόν οι διοργανωτές σύλλογοι Α.Σ Ίωνες και Α.Γ.Σ. Διομήδης, να προσφέρουν στους αθλητές ένα διήμερο γεμάτο γνώσεις και εξάσκηση. 

Επίσημος προσκεκλημένος και εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο master Παπαδιώτης Γεώργιος κάτοχος 7 dan. Ο κ. Παπαδιώτης είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προπονητές στον Ελλαδικό χώρο μιας και οι διακρίσεις του σωματείου του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων είναι πολυάριθμες.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται ενεργά και με την διαιτησία, δίνοντας το παρών σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα.  Σε αυτό το τεχνικό σεμινάριο, εκτός σημαντικά ονόματα του αθλήματος, παρευρέθηκε και ο υπεύθυνος διαιτησίας της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος, Δημήτρης Κατριτζίδης. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Gerontis fighters. Μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι προς την πρωτεύουσα, ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης μαζί με αποστολή 20 ατόμων φόρεσαν την στολή τους και επισκέφθηκαν το γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε αυτήν την συλλογική προσπάθεια για την διάδοση του taekwondo.

Η διοργάνωση είχε τρεις θεματικούς κύκλους:

Στο 1ο μέρος του σεμιναρίου αναλύθηκε η αγωνιστική προσέγγιση των tul.

Στο 2ο μέρος έγινε παρουσίαση αγωνιστικών γυμνασμάτων για την προετοιμασία στο άθλημα της μάχης.

Και τέλος στο τρίτο έγινε εκτενής ανάλυση των Tul της μαύρης ζώνης με ταυτόχρονη εκτέλεση και διόρθωση των τυχόν σφαλμάτων.

Ο σύλλογος του κ. Γεροντή Ιωάννη ήταν αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές ατόμων όπως ήταν και ο μοναδικός που παρευρέθηκε από την Κρήτη. Οι αθλητές του εξασκήθηκαν στα προαναφερόμενα αγωνίσματα, άκουσαν προσεκτικά διορθωτικές συμβουλές και τέλος δέχθηκαν συγχαρητήρια για το αγωνιστικό τους επίπεδο όπου οφείλεται στην σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους όπως όλοι διαπίστωσαν. 

Το κλίμα έγινε πιο ανάλαφρο όταν ο  πιο υψηλόβαθμος δάσκαλος στο κοινό των ακροατών  κ. Γεροντής  (κάτοχος 6dan) παρακίνησε όλους τους παρόντες να τραγουδήσουν στον master κ. Παπαδιώτη και παλαιό του φίλο, τα χρόνια πολλά μιας και σύμπιπταν οι ημερομηνίες των γενεθλίων του master με αυτή του σεμιναρίου. 

Στο τέλος της διοργάνωσης, τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι αναχώρησαν ευχαριστημένοι με περισσότερες γνώσεις που θα τους χρησιμεύσουν στην επικείμενη προετοιμασία τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Gerontis fighters θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES, SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που συμβάλλουν στο έργο του αθλητισμού καθώς και για την στήριξη τους στην αγωνιστική ομάδα, επίσης τον χορηγό ενδυμασίας της αποστολής Χαιρέτη Γεώργιο και το κατάστημα Espresso shop».