29/03/2024

Ξεκίνημα με προοπτικές για Νικόμαχο Βόλου

Την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε ο Βολιωτικος  σύλλογος με υποσχέσεις και όνειρα για το μέλλον.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νικόμαχου Βόλου. 


«Στο φουλ οι μηχανές για όλους τους αθλητές του συλλόγου στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Και πώς να μην είναι έτσι αφού οι δραστηριότητες αγωνιστικές και μη στις οποίες είναι να δώσει το παρών ο σύλλογος είναι πάρα πολλές.

Τέσσερις επίλεκτοι αθλητές στις κατηγορίες που είναι μέλη των Κλιμακίων Βορείου Ελλάδος μετέβησαν για προπόνηση προετοιμασίας το τριήμερο 31/8 και 1-2/9 στη Θεσσαλονίκη στο προπονητήριο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Πρόκειται για τον Κωστάκη Νικόλαο, Φραδέλο Χρήστο, Αντωνίου Χρήστο και Τόρη Ευάγγελο, οι οποίοι θα πρέπει να προετοιμαστούν πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους αθλητές αφού η Ένωση με δικά της έξοδα θα τους στείλει σε διεθνείς αγώνες πολύ σύντομα.

Επιπλέον ο Φραδέλος Χρήστος έχει να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που θα γίνει τους επόμενους μήνες και είναι διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Τους αθλητές συνοδεύει ο προπονητής του Νικόμαχου πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο Ταεκβοντό και Προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος, Τορης Δημήτριος.

Επιπλέον στο σύλλογο άμεσα θα διεκδικήσουν θέσεις και μετάλλια αθλητές όπως ο Σανίδας Νικόλαος που αγωνίζεται τέλος Νοεμβρίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην Πολωνία, η Ζαχαράκη Μαριτίνα η όποια είναι πρώτη στην βαθμολογία και αν παραμείνει έτσι θα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας για το 2019 και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα αγωνιστούν σε διεθνή και εγχώρια πρωταθλήματα.

Από την αρχή του 2018 ο σύλλογος έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία, αφού είναι στις πρώτες θέσεις στους προκριματικούς αγώνες Βορείου Ελλάδος, είναι ο μόνος που έχει κάνει τόσες πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες στην πόλη μας και έχει αθλητές που προκρίθηκαν για τα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και επίσης αναδείχτηκε 2ος καλύτερος σύλλογος Πανελλαδικά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων με βάση τις διακρίσεις του ανάμεσα σε 200 σωματεία που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο σύλλογο θα γίνουν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ( θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση προς όλους).

Ο σύλλογος από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου κάθε πρωί 11.00 με 13.00 και απόγευμα 18.00 με 21.00 θα δέχεται εγγραφές και κόσμο για να δουν τους χώρους και να πάρουν πληροφορίες».