29/03/2024

Ξανά στο βάθρο οι αθλητές του Gerontis Fighters

Ξανά στο βάθρο ανέβηκαν οι Gerontis fighters συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία αήττητοι. Aναλυτικά το δελτίο:


«Αφορμή στάθηκε το επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων- κορασίδων που έλαβε χώρα στην πόλη των Σερρών. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος , συμμετέχοντας σχεδόν 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η νέα γενιά αθλητών των gerontis fighters έβαλε τα δυνατά της πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το κυριότερο συμπέρασμα από αυτήν την εμπειρία αγώνων είναι ότι οι μικροί αθλητές θα διαδεχθούν επάξια τους ήδη μεγαλύτερους. Η αποστολή 20 ατόμων του προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη αναχώρησε απο το Ηράκλειο Κρήτης με προορισμό τις Σέρρες.

Κατά την άφιξη τους ξεκουράστηκαν και προετοιμάστηκαν για να γράψουν ακόμα μία φορά ιστορία στις σελίδες του συλλόγου αλλά και της πόλης του Αγίου Νικολάου. Το ανερχόμενο ταλέντο στις πολεμικές τέχνες Μπιλανάκης Ιωάννης έλαβε μέρος για πρώτη χρονιά στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάεκβοντο.

Η πυγμή ,η θέληση αλλα και η σκληρή δουλειά ήταν εμφανείς και όλη την διάρκεια των αγωνισμάτων. Αγωνίστηκε με εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους αλλά και αρκετά έμπειρους μιας και οι περισσότεροι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις ασχολούνται από πολύ μικρή ηλικία.

Έκπληξη η εμφάνιση του στο αγώνισμα των τουλ προσπερνώντας με άνεση 5 αγώνες φτάνοντας στα προημιτελικά κατακτωντας την 5η θέση στην πρώτη του εμφάνιση. Στήριγμα του εκτός τον προπονητή του ο πατέρας του Μπιλανάκης Μιχαήλ που ακολούθησε την αποστολή δείχνοντας την σωστή θέση του γονιού απέναντι στο παιδί του αλλά και το σεβασμό προς τον δάσκαλο του όπως προστάζει το αθλητικό ιδεώδες, σπάνιο προσόν στις μέρες μας.

Στη συνέχεια η αθλήτρια Χρυσουλάκη Μαρία που ειναι δίπλα στον προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη από ιδιαίτερα μικρή ηλικία έκανε τους πάντες να πανηγυρίσουν βγαίνοντας 3η πρωταθλήτρια Ελλάδος. Η Μαρία στο αγώνισμα των τους εδωσε τον καλύτερο της εαυτό και επικράτησε απέναντι σε 4 αντιπάλους της εξασφαλίζοντας έτσι τον στόχο της. Παρών στο πρωτάθλημα ήταν και η μητέρα της Θεργιάκη Μαρίνα δίνοντας θετική ενέργεια σε όλη την ομάδα. Επίσης ο έφηβος πρωταθλητής σε  πανευρωπαϊκό επίπεδο Τζανίδης Ανδρέας για να προσφέρει την βοήθεια τους καθ όλη την διάρκεια των αγώνων.  Ο Τζανίδης Ηλίας βασικό μέλος του σωματείου με 4ο dan βρισκόταν επίσης εκεί για να ενθαρρύνει όλη την αποστολή. 

Μέρος έλαβαν επίσης και άλλοι αθλητές των Gerontis fighters με καταπληκτικές επιδόσεις πολλά υποσχόμενοι μελλοντικά. Ο σύλλογος του προπονητή κ Γεροντή ήταν ο μόναδικος γι ακόμη μια φορά που κατάφερε να αποσπάσει διάκριση στην πόλη του Αγίου Νικολάου αποδεικνύοντας ότι διαπράττει έργο και όχι απλά εικασίες. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και σε όλους τους γονείς που ήταν παρών. Επόμενος στόχος των Gerontis fighters η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Fighting Falcon, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Βουλγαρία. Ο προπονητής Γεροντής Ιωάννης θα μεταβεί με τους αθλητές του στην Βουλγαρία, έτοιμοι να δώσουν τις δικές τους μάχες προσθέτοντας στο βιογραφικό τους μια ακόμη σημαντική εμπειρία».