19/04/2024

Νικόμαχος Βόλου: Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ο Σανιδας

Μεγάλη τιμή και καταξίωση για τον Σανίδα Νικόλαο και για τον σύλλογο του Νικόμαχο Βόλου, η συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών που θα γίνει στην Βαρσοβία στην Πολώνια από τις 8 έως 11 Νοεμβρίου και είναι διοργάνωση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Περίπου 800 αθλητές από 45 χώρες της Ευρώπης θα δώσουν το παρών σε μια κορυφαία διοργάνωση, η οποία θα έχει τρομερές μάχες μεταξύ αθλητών υψηλού επιπέδου. Να σημειωθεί εδώ ότι συμμετέχουν πλήρεις Εθνικές ομάδες αλλά και αθλητές που προκρίθηκαν από κορυφαίες βαθμολογούμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης να αναφέρουμε πως για να κατακτήσει κάποιος μετάλλιο και να φτάσει στους ημιτελικούς  θα πρέπει να κερδίσει 4-5 αγώνες, οπότε είναι απολύτως κατανοητός ο βαθμός δυσκολίας για όλους, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αθλητές  Εθνικών Ομάδων.

Ο Σανίδας Νικόλαος αγωνίζεται στα -74 κιλά Νέων Ανδρών και προπονείτε εντατικά τον τελευταίο καιρό με τους προπονητές του Τόρη Δημήτρη και Παύλο, με σκοπό ένα καλό αποτέλεσμα. Η κατηγορία του είναι από τις πιο θεαματικές και συναρπαστικές  με αντιπάλους με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και έχει συνολικά 50 αθλητές δηλαδή πλήρη συμμετοχή από όλες τις χώρες.

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να εκπροσωπώ τον σύλλογο μου και την πόλη μου» δήλωσε ενθουσιασμένος ο αθλητής Σανίδας Νικόλαος. Τον αθλητή θα συνοδεύει και θα τον καθοδηγήσει αγωνιστικά ο Προπονητής Τορης Δημήτριος. Και οι δυο  θα ενταθούν μόλις φτάσουν εκεί στην υπόλοιπη αποστολή, η οποία είναι ήδη στην Πολωνία.

Το Δ.Σ. και όλοι οι φίλοι του αθλήματος εύχονται το καλύτερο στον αθλητή. Και βέβαια υπάρχει συνέχεια αφού ο σύλλογος έχει και άλλους αθλητές που θα αγωνιστούν σύντομα με τα χρώματα της χώρας και έχει επίσης εξασφαλίσει και θέσεις στην Εθνική Ομάδα και για το επόμενο έτος.