29/03/2024

Νέο χρυσό για Λυρίτση που σαρώνει τα μετάλλια

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Λυρίτση στο στυλ του Ταεκβοντο. Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos Gym:


«Η  Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 3ο   & 1ο προκριματικό Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη .

Η αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του Γυμναστηρίου ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ θα συμμετάσχει και στα δυο πρωταθλήματα  στην κατηγορία 12-13+1 .

Με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο η αθλήτρια είναι  προετοιμασμένη για ακόμη μια φορά να ανεβεί στο βάθρο των επιτυχιών της .Να θυμίσουμε τις επιτυχίες της αθλήτριας   Χρυσή  3 φορές στην Νότια Ελλάδα και 2η  φορά στην Βόρεια Ελλάδα και με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ κατέκτησε δυο Χρυσά μετάλλια σε 2 διεθνές διαφορετικά πρωταθλήματα στην Σερβία.  . Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της είναι ανοδική και η προετοιμασία της για ο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Οκτώβριο θα είναι έτοιμη για μια ακόμη εμπειρία συμμετοχής αλλά και διάκρισης .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο και την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική  καθώς και τους γονείς της αθλήτριας που είναι δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση».