25/04/2024

Νέες μαύρες ζώνες για τον Νικόμαχο Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει τις υποχρεώσεις της αγωνιστικής χρονιάς ο Νικόμαχος Βόλου, αφού κατάφεραν όλοι οι αθλητές να περάσουν στις εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι εξετάσεις έγιναν στην Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου, με πλήθος συλλόγων και αθλητών να συμμετέχουν σε αυτές. Από τον Α.Σ. Νικόμαχο Βόλου εξετάστηκαν για την απόκτηση της  μαύρης ζώνης οι Ιβανούδης Μιχάλης, Γκιοκολάι Γιώργος, Κρητικού Ελένη, Κουβάτας Γιώργος Βαγενάς Κωνσταντίνος, Θωμαΐδης Ιάσονας, Κακαζιάνη Βασιλεία, Μαρκάκης Μάρκος, Σανιδάς Αθανάσιος, Πιλάτος Δημήτρης, Παγάνης Δημήτρης, Κωστάλας Ισίδωρος.

Όλοι παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τις ασκήσεις και εξετάστηκαν σε κινησιολογία , αυτοάμυνες, σπασίματα και θεωρία. Κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία και απέκτησαν την μαύρη ζώνη 1 Νταν.

Επίσης μαύρη ζώνη κατέκτησε μετά από 8 χρόνια συστηματικής άσκησης στο Ταεκβοντό ο Καλαμπόκας Αθανασιος. Δυο ακόμη αθλητές του συλλόγου είχαν πιο δύσκολη διαδικασία αφού εξετάστηκαν για την απόκτηση του 2ου Νταν. Ο Κουκολέτσος Δημήτριος και η Καραμπελιά Μαρία εκτέλεσαν με άριστο τρόπο τα απαραίτητα και προήχθησαν στο δεύτερο Νταν».