28/03/2024

Νέες επιτυχίες του Α.Σ Δία Λάρισας

Με τη συμμετοχή 1019 αθλητών από 100 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου 2017 το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για τη συγκρότηση της επίλεκτης ομάδας για το 2018. Αναλυτικά το δελτίο:


«Ο Α.Σ Δίας Λάρισας συμμετείχε με 8 αθλητές πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις αποσπώντας 5 μετάλλια (1 χρυσό,1 ασημένιο, 3 χάλκινα και 3 πέμπτες θέσεις).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Πολυγύρου – Χαλκιδικής και χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, δεύτερης γενιάς.

Με το πρωτάθλημα αυτό, ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό έτος 2017, όπου ο σύλλογος συμμετείχε σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις (εντός και εκτός Ελλάδος), σε διεθνές καμπ προετοιμασίας με τους κορυφαίους αθλητές και προπονητές του κόσμου και έχοντας αθλητές στις επίλεκτες ομάδες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς και όλους όσους συνεργάζονται με τον σύλλογο και στηρίζουν κάθε προσπάθεια που γίνεται, για την ανάπτυξη των αθλητών και του αθλήματος στη Λάρισα».