27/04/2024

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ

Μια κοπιαστική αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνιο αλλά και Διεθνές επίπεδο για τους αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ. Όλα τα τμήματα του συλλόγου μας διακρίθησαν και φέτος κατακτώντας πλήθος μεταλλίων σε όλες τις ηλικίες.

Ενδεικτικα μπορούμε να αναφέρουμε την κατακτηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2 Χρυσών Μεταλλίων από τους Κωστόπουλο Π. και Κούβαρη Εφ., 3 Αργυρών Μεταλλίων από τους Κωτσαρίνη Μ., Μοίρη Β. και Αρμμακόλα Α. και ενός Χάλκινου Μεταλλίου από υον Ζαφείρη Αθ. Τα παραπάνω αποτελέσματα έφεραν τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ στην επίσημη κατάταξη μεταλλίων στην 3η Πανελλήνια Θέση και τον ανέδειξαν 1ο Σύλλογο σε όλη την Αττική.

Η χρονιά συνεχίστηκε με τη συμμετοχή της Σερεμέτη Αλεξάνδρας και του Προπονητή μας Κου Μιαλακόπουλου Νικήτα στην Εθνική Ομάδα KICK BOXING στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KICK BOXING 2012 που διεξήχθη στην Άγκυρα της Τουρκίας. Εκεί η αθλήτρια του συλλόγου μας εκπροσωπώντας τα Εθνικά Χρώματα κατάκτησε την 6η Πανευρωπαϊκή Θέση.

Το Δεκέμβριο του 2012 ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING της Π.Ο.Κ. Εκεί κατάφερε να κατακτήσει 4 μετάλλια. 2 Χρυσά με τους Σερεμέτη Α. και Γουρνάκη Γ. να ανακηρύσσονται Πανελλήνιοι Πρωταθλητές και να ανοίγοθν οι πόρτες της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING για αυτούς. Και 2 Αργυρά με τους Κωτσαρίνη Μ. και Κούβαρη Εφ.

Επόμενη διοργάνωση, Διεθνούς κύρους και επιπεδου που συμμετείχε ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ήταν το ATHENS CHALLENGE TOURANMENT  που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων (Πάλης), αγώνας ο οποίος συγκαταλέγεται στα επίσημα πρωταθλήματα της WAKO. Στο πρωτάθλημα αυτό ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ συμμετείχε με 10 αθλητές κατακτώντας 9 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Σερεμέτη Α. , Κωτσαρίνης Μ., Μοίρη Β. και Ανδρεαδάκης Εφ. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κούβαρης Εφ. και Αρμακόλα Α. ενώ Χάλκινο μετάλλιο Κατέκτησαν οι Νίκας Α., Κουκουλέτσος Κ. και Ταμπαθάνης Κ.

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ήταν η κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από τον αθλητή μας Ζαφείρη Αθανάσιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Εφήβων-Νεανίδων 2013. Ο αθλητής του Α.Γ.Σ ΑΜΙΛΛΑ παρ’ ότι ήταν ο μικρότερος σε ηικία και ζωνη στην κατηγορία του, κατάφερε να φτασει στον τελικό επιτυγχάνοντας 9 προκρίσεις (8 νίκες και 1 by), περισσότερες από όλους τους αντιπάλους του. Σε ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τελικούς της διοργάνωσηςπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ζαφειρης Αθ. έδειξε τις μεγάλες προοπτικές του για μελλοντιές διακρίσεις και ένταξη στης Εθνική Ομάδα.

Στη συνέχεια της αθλητικής χρονιάς και πιο συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2013, ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ συμμετείχε με 26 αθλητές στο OPEN CHAMPIONSHIP FREE STYLE πανελλήνιας εμβέλειας και με τη συμμετοχή πολλών διαφορετικών ειδών πολεμικών τεχνών,  κατακτώντας 21 μετάλλια.

Η καινούρια χρονιά ξεκινά με νέες προκλήσεις με τη συμμετοχή της Πρωταθλήτριας Σερεμέτη Αλεξάνδρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2013 στην Αττάλεια της Τουρκίας με την Εθνική Ομάδα KICK BOXING.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλαν και ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τη νέα αθλητική χρονιά.

PAN1