20/04/2024

Με 50 συμμετοχές το γυμν. «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» στο 3ο Baby CupΤαεκβοντό στον Αμπελώνα

Στο 3ο  Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨ στον Αμπελώνα Λάρισας  θα συμμετάσχει   ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό  Καρδίτσας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 . Διαβάστε την ανακοίνωση του γυμναστηρίου: 


«Οι αγώνες θα διεξαχθούν   στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα  και  με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί.

Η προαγωνιστική ομάδα αποτελείτε   από 50  αθλητές-τριες όπου θα συμμετάσχουν και θα προσπαθήσουν για  μια καλή εμφάνιση σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κουκουλετσος Βάϊο  στο πρωτάθλημα και θα  βάλουν θεμέλια και βάσεις για το μέλλον.

Ο σκοπός και στόχος είναι της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί  αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη με στόχο την εμπειρία και να ζήσουν και να απολαύσουν την γιορτή του 3ο Baby cup  στον Αμπελώνα Λάρισας .

Η ηλικίες που θα συμμετάσχουν είναι ηλικίας 2004 έως 2011 και κάθε ηλικία θα αγωνιστεί  ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης.

Η ομάδα θα αναχώρηση για τον Αμπελώνα την Κυριακή το πρωί   μαζί θα ακολουθήσουνε    και  γονείς των αθλητών –τριών και να  συνοδεύσουν  στην αγωνιστική τους εμπειρία .

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές  Μπολτσή Άρτεμις , Χαντζιάρα Ευτυχία & Τζιώτα Μαρία  θα συνοδευόσουν  και θα κοτσάρουν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού  θα συμμετέχουν 30 σωματεία και πάνω από 600 αθλητές-τριες περίπου .

Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μικρούς αθλητές –τριες για την συμμετοχή τους στο 3ο  Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨ .»