29/03/2024

Με 45 αθλητές-τριες το γυμν. Κουκουλέτσος στο 4ο Baby Cup Ταεκβοντό

Στο 4ο  Baby Cup θα συμμετείχαν 45  αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 . Διαβάστε την ανακοίνωση του: 


«Οι αγώνες θα διεξήχθησαν  στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου  και  με ώρα έναρξης 9,30 το πρωί.

Η προαγωνιστική ομάδα αποτελούνταν  από 45 αθλητές-τριες  και έκανα μια ακόμη μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα που βάζουν θεμέλια και βάσεις για το μέλλον,

 Ο σκοπός και στόχος είναι της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί  αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη με στόχο την εμπειρία και να ζήσουν και να απολαύσουν την γιορτή του 4ο Baby cup  στην Θεσσαλονίκη .

Η ηλικίες που θα συμμετείχαν είναι ηλικίας 2006 έως 2011 και κάθε ηλικία θα αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης.

Η ομάδα αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη το πρωί με το λεωφορείο και  μαζί θα ακλουθήσανε  και οι γονείς των αθλητών –τριών για να τους συνοδεύσουν  στην αγωνιστική τους εμπειρία .

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές του συνόδευαν  και κότσαραν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού  συμμετείχαν 60 σωματεία και πάνω από 1000 αθλητές-τριες περίπου .

Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές –τριες  που για την επιτυχία τους και έζησαν και απήλαυσαν την γιορτή του πρωταθλήματος αλλά και την  αγωνιστική εμπειρία του Ολυμπιακού Αθλήματος που καλλιεργείται με επιτυχία εδώ και χρόνια στον νομό μας .»