24/04/2024

Με 4 μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ. Διας

Με τη συμμετοχή 1400 αθλητών απ΄ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα, 23-25 Φεβρουαρίου 2018.Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Δία:


«Ο Α.Σ ΔΙΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια (Αρβυθάς Π. & Πράπας Ι.), 1 ασημένιο (Μάγγου Μ.), 1 χάλκινο, (Αγγελουσοπούλου Κ.) μια 5η θέση (Κρανιώτης Γ.), ενώ άλλοι τρεις αθλητές αν και ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα πραγματοποίησαν αξιοπρεπή εμφάνιση (Παπαπκυπριανού Ν., Τσιομήτας Α & Διβανέ Π.).

Το πρωτάθλημα, αυτό αποτέλεσε ένα πολλή δυνατό τεστ εν όψει των Πανελληνίων και Διεθνών πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος, καθιέρωσαν τα ραντεβού για τη ζύγιση των αθλητών δίνοντας τέλος στις πολύωρες αναμονές και στην ταλαιπωρία των αθλητών. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες αλλά και το αναβαθμισμένο πρόγραμμα καταγραφής του παιχνιδιού (σκορ, χρονόμετρο, παρατηρήσεις αγώνα).

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά και τους γονείς των παιδιών που καθημερινά στηρίζουν τις προσπάθειες τους. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους επιστημονικούς συνεργάτες, που είναι η αθλητική ψυχολόγος του συλλόγου Τζατζάκη Δ., τη διατροφολόγο Αντωνίου Μ. και τους γυμναστές Οικονόμου Α. και Μυλωνά Σ.».