27/04/2024

Με 116 αθλητές-τριες στο 1st Taekwondo Baby Cup 2016 ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η αγωνιστική ημερίδα στην πόλη των Σοφάδων ύστερα από πρωτοβουλία του του Δήμου Σοφάδων & Δ.Ο.Π.Α.Π Σοφάδων και με την με υποστήριξη και άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας .

Η αγώνες έγιναν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ.

∆ικαίωµα συµµετοχής είχαν οι αθλητές–τριες εγγεγραµµένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Οι αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών έπρεπε να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Οι αγώνες διεξαχθήκαν σύμφωνα µε τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό WTF & με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και με επισήμους Διαιτητές που έστειλε η ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος.

Σκοπός της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνονταν μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες, με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.
Ο Αθλητικός; Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας συμμετείχε με 116 αθλητές-τριες που είχαν την ευκαιρία να κάνουν φίλους να περάσουν όμορφα σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή που κέρδισαν όλοι οι αθλητές-τριες με την συμμετοχή τους και μονό παίρνοντας το βάπτισμα για πρώτη φορά την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος .

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος κοουτσάρισε τους μαθητές του και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών του .

Ήταν μια τέλεια διοργάνωση αφού συμμετείχανε πάνω 365 μικροί αθλητές-τριες και από 14 Συλλόγους από τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρπενήσι, Λαμία, Νέα Ιωνία Βόλου, Λάρισα, Τρίκαλα, Καμένα Βούρλα, Αμπελώνα, Τίρναβο & Καρδίτσα, με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική εμπειρία και παράλληλα να γνωρίσουν και να επισκεφτούν από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα του νομού μας .O Δήμος Σοφάδων & το Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων βράβευσε τον πρωτεργάτη του αθλήματος κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΪΟ για την προσφορά του στο Ταεκβοντό στον νομό μας και όχι μόνο από το 1989 έως σήμερα .

Στην συνέχεια τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες Σύλλογοι & προπονητές για την Συμμετοχή τους.
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σοφάδων κ. Σκάρλο Θάνο & Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων για αυτή την υποστήριξη της αγωνιστικής ημερίδας 1st Taekwondo Baby Cup 2016 και θέτει γερά θεμέλια και υποψηφιότητα για πιο μεγάλες διοργανώσεις στο Ταεκβοντό που θα φέρει πολλούς επισκέπτες στο άμεσο μέλλον στην πόλη των Σοφάδων και στον νομό μας.

koukouletsos2