16/04/2024

Με 11 αθλητές η Michalakopoulos Team (Α.Γ.Σ ΑΜΙΛΛΑ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Με 11 αθλητές & αθλήτριες θα συμμετέχει ο ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ κι η MICHALAKOPOULOS team, στο Επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Παίδων-Κορασίδων 2014, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 30/10, 31/10 & 1/11 στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν που μίσθωσε για τις ανάγκες της MICHALAKOPOULOS team, ο ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,για τη μεταφορά αθλητών κι αθλητριών αλλά και συνοδών- γονέων ,από τα γραφεία του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο,καθώς και για όλες τις ημέρες και τα δρομολόγια από και προς το Στάδιο διεξαγωγής των Αγώνων !

Η MICHALAKOPOULOS team ξεκίνησε με 16 αθλητές κι αθλήτριες την προετοιμασία της εκ των οποίων μόνο οι 11 κατάφεραν να την ολοκληρώσουν!Άτυχοι στάθηκαν κάποιοι αθλητές κι αθλήτριες που δεν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για διαφορετικούς λόγους ο καθένας κι έτσι δεν θα καταφέρουν δυστυχώς να αγωνιστούν.

Οι 16 αθλητές κι αθλήτριες της MICHALAKOPOULOS team είναι οι παρακάτω: 

-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

-ΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

-ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

-ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

-ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

-ΜΟΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

-ΖΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ

-ΚΙΡΜΙΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

καθώς επίσης και οι: 

-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

-ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

-ΧΡΥΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

-ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΗΛΙΑΣ

-ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗ ΙΟΥΛΙΑ

Σύμφωνα με τους προπονητές του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ όλοι τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια πολύ απαιτητική προετοιμασία συνόλου 150 ωρών δύσκολης προπόνησης.Όσο για τους άτυχους και τους τραυματίες θα υπάρξουν κι άλλες αγωνιστικές προκλήσεις στη σεζόν που διανύουμε.

Καλή επιτυχία