23/04/2024

Με 10 αθλητές στο 5ο Summer Camp Taekwondo ο Ευκλέας Λευκάδας

Το Δ.Σ του Ευκλέα Λευκάδας σας ανακοινώνει ότι ο σύλλογος μας συμμετείχε με 10 αθλητές στο 5ο Summer Camp TAEKWONDO που πραγματοποιήθηκε στην Πάλαιρο την περίοδο 05-12/07/2015.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους Master Κυριακίδη Κωνσταντίνο Κ Σολδάτο Άγγελο και αφορούσε κατά κύριο λόγο την εξάσκηση στην πολεμική τέχνη του Taekwon-Do και της αυτοάμυνας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν γύρω στους 150 αθλητές και δασκάλους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι σύλλογοι του Ευκλέα Πρέβεζας, Άρτας, Καναλίου, Λούρου, Βόνιτσας, Παλαίρου, Μοναστηρακίου, όπως επίσης ο σύλλογος της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης,ο σύλλογος 300 της Σπάρτης, ο σύλλογος Αμπελοκήπων Αθήνας και ο σύλλογος ταεκβοντο της κεφαλονιάς.

Συμμετοχή είχε και ο εκπαιδευτής και πρόεδρος Taekwon-Do ITF της Αλβανίας CAUSHI ARI με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do στην Κορέα και σε Open πανευρωπαικό στην Ιταλία και στην Πρέβεζα.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του συλλόγου μας Τσανάκα Ελευθερία, Τσούτση Νεκτάριο, Συκιώτη Ελισσάβετ, Holmes Δημήτριο, Ροντογιάννη Γεώργιο, Ζαβιτσάνο Θεόδωρο, Καραβοκύρη Μιχάλη, Θεοχάρη Στυλιανό, Πλατυπόδη Πένυ, Ασπρογέρακα Στέφανο, Πολίτη Δημήτριο και τους διεθνείς εκπαιδευτές Καββαδία Ευστάθιο και Πλατυπώδη Νικόλαο για την συμμετοχή τους και την απόδοσή τους σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση κάτω από την άψογη καθοδήγηση των δύο Master Κυριακίδη Κωνσταντίνο και Σολδάτο Άγγελο.

Υ.Γ : Σας στέλνουμε πιο κάτω το link για να πάρετε υλικό και φωτογραφίες από το summer camp !!