25/04/2024

Με το δεξί ο Α.Σ Δίας Λάρισας την νέα σεζόν

Με τέσσερις αθλητές, συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας, στο διεθνές πρωτάθλημα στη Βαρσοβία της Πολωνίας 16-17 Σεπτεμβρίου 2017, σ’ ένα πρωτάθλημα που συμμετείχαν 1000 αθλητές από όλο το κόσμο, Αμερική, Αίγυπτο, Αυστραλία, Πολωνία, Ελλάδα, Σερβία, Κροατία και πολλές ακόμη Ευρωπαϊκές χώρες. Αναλυτικά το δελτίο:


«Το εν λόγω πρωτάθλημα αποτελεί την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και είναι βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη αθλητών, αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές συμμετείχαν, για να κάνουν την αρχή της νέας σεζόν.

Οι πρωταθλητές του Α.Σ Δίας Λάρισας , πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, χάνοντας στις λεπτομέρειες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την Καλτέκη Φαίδρα, στη κατηγορία Νεανίδων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο, για τη διεθνή τους παρουσία και τη κατάκτηση άλλης μιας διάκρισης και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Στοιχεία επικοινωνίας – Facebook Page: Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ή στο τηλέφωνο 2410-610615. Πληροφορίες-εγγραφές, όλο το χρόνο. Γιατί στα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα και η επιλογή είναι μια, Α.Σ Δίας Λάρισας».