20/04/2024

Με στόχο το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων το «Koukouletsos Team»

Δελτίο Τύπου

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό προκηρύσσει το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Β. Ελλάδος  Παίδων -Κορασίδων  γεννηθέντες το 2001-2003 & το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα 2004.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο ¨Βασιλικών¨  σήμερα Σάββατο & Κυριακή  14-15 Νοεμβρίου 2015.  Ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δυο ημέρες .

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. , (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω) . 

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν  στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων –Κορασίδων 2001-2003  και στο Διασυλλογικό  πρωτάθλημα 2004 με τις παρακάτω αθλητές-ριες : Χαντζιάρα Ευτυχία , Βαρυτίμου Κατερίνα , Ντιλιάς Νικόλαος & Κουρτεσιώτη Ελένη .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει τους αθλητές-τριες του στο 2ο προκριματικό  πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο  , η συμμετοχή & η παρουσία τους σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά .

Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού  θα συμμετάσχουνε 600 αθλητές-τριες από όλοι την Βόρεια  Ελλάδα και η οχτώ  που θα προκριθούνε ανά κάθε κατηγορία θα συμμετάσχουν με τους αντίστοιχους οχτώ  της Νότιας Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 28-29 Νοεμβρίου 2015 στην Χαλκίδα .

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-ριες και στον προπονητή τους που είναι οι μοναδικοί   εκπρόσωποι του  νομού μας και της πόλης της Καρδίτσας στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος  στην Θεσσαλονίκη .