26/04/2024

Με οκτώ αθλητές ο Α.Σ Δίας Λάρισας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 838 αθλητών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων για το 2017, στην Αθήνα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλης στα Άνω Λιόσια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Δία Λάρισας.


«Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με αθλητές τους, Τσιομήτας Α., Αρβυθά Π., Μπαντραλέξη Α., Παπακυπριανού Ν., Πράπα Ι., Διβανέ Π. και Φράγγου Ε. πραγματοποιώντας πολύ δυνατές εμφανίσεις, έχοντας δύσκολες κληρώσεις και χάνοντας στο χρυσό πόντο.

Η ομάδα δεν απέσπασε κάποιο μετάλλιο αλλά κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Στο πρωτάθλημα έγινε χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος δεύτερης γενιάς, ηλεκτρονικοί θώρακες και κάσκες από την Ισπανική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες επίσημες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Grand Prix κ.ά.).

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή του συλλόγου κύριο Ζεϊμπέκη για την αξιοπρεπή προσπάθειά τους και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την επιστημονική ομάδα, που συνεργάζεται και δουλεύει μαζί με τα παιδιά, με στόχο τη εξέλιξή τους».