28/03/2024

Με Μουρούτσο το «Panos Team»

Με απόλυτη επιτυχία  ολοκληρώθηκε το taekwondo champion’s week  camp με τον χρυσό ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο στις εγκαταστάσεις του TAEKWONDO ΖΗΚΟΥ στα Ιωάννινα από τις 22 μέχρι 28 Αυγούστου.

Στο camp έλαβε μέρος ο σύλλογος TAEKWONDO PANOS από την Άρτα  και σύλλογοι  από την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Κύπρο, η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη

Η έναρξη προετοιμασίας μας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, η εμπειρία για όλους εμάς και για όσους παραβρέθηκαν εκεί ήταν ανεπανάληπτη, καθώς οι αθλητές εκτός τις  εξαντλητικές προπονήσεις σε τεχνικές μεγάλου βαθμού δυσκολίας που παρουσιαστήκαν, είχαν την ευκαιρία να κάνουν  sparing με τον χρυσό ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο και άλλους δυνατούς πρωταθλητές.

Ο στόχος μας με την συμμετοχή αυτών των camp προετοιμασίας είναι η βελτίωση του επίπεδου ικανοτήτων προχωρημένων αθλητών που ξεκινούν την νέα σεζόν καθώς και η ανταλλαγή απόψεων των αθλητών-προπονητών πάνω στο TAEKWONDO.
Το PANOS TEAM ΑΡΤΑΣ ευχαριστεί τον Μιχάλη Μουρούτσο για τις γνώσεις που πήραμε από έναν χρυσό ολυμπιονίκη του TAEKWONDO και ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Ζήκο που μας  προσκάλεσε σε αυτό το camp.

Οι εγγραφές για την νέα σεζόν ξεκίνησαν
Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου μας βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα
Κιν.6944 777 622