26/04/2024

Με Κουκουλέτσο η εκδήλωση στον Αθλητικό Αγωνιστικό Σύλλογο Ταεκβοντό Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας  στο κοσμικό κέντρο «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ» .


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βάιος Κουκουλέτσος με αφορμή την εκδήλωση στην Λάρισα: «Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. Κουκουλέτσος Βάιος όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του Συλλόγου  .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές Ποζαπαλίδης Κων/νος από τον Αθλτ. Συλ. ¨Taekyon¨ Βόλου  και ο κ. Τσιβρένης Χαράλαμπος από τον Σύλλογο Αθλ. Αγ. Συλ. ¨Νίκης¨ Νέας Ιωνίας Βόλου

Οι προπονητές ευχαρίστησαν τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την πρόσκληση και για την σπουδαία δουλειά που κάνει στον Σύλλογο και γενικά στον χώρο του αθλήματος εδώ και χρόνια. Η ομάδα Demonstration του Συλλόγου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,   εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae.

Το Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ.

Το 2016 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας και αυτό γιατί η συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  εκπροσώπησαν επάξια και κατάφεραν να διακριθούν. 

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου και  ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του Συλλόγου  το 2017 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων και υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.»