29/03/2024

Με επιτυχία το «Αθλητικό Πανόραμα 2017»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το «Αθλητικό Πανόραμα 2017»  από τον σύλλογο «Athletic Club Panorama» Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 


«Αγαπητά μέλη , αθλητές και αθλήτριες , για ακόμα μια φορά επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την άψογη εμφάνιση σας στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου στο Κλειστό γήπεδο της Πετρούπολης “Ν. Παξιμαδάς” όπου και σας βραβεύσαμε για τις αθλητικές σας επιτυχίες αλλά και το έργο που παράγετε αδιάκοπα έως σήμερα.

Στην καρδιά της Πετρούπολης, η μουσική και οι χορογραφίες από τα προγράμματα της ρυθμικής γυμναστικής αλλά και οι κραυγές από τα λακτίσματα και τις γροθιές των τμημάτων του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αντήχησαν και ανέβασαν τους παλμούς μας. Στην προετοιμασία της εκδήλωσης είχαμε αφιερώσει όλη την ψυχή μας και τη δύναμή μας. Σκόπιμα απείχαμε από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα τον τελευταίο μήνα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για ένα συναρπαστικό “Αθλητικό ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2017”.

Περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες από τις ακαδημίες του συλλόγου μας έλαβαν μέρος στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2017 που διοργάνωσε ο μόλις 2 ετών σύλλογος μας.

Η παρουσία διάσημων συμπατριωτών μας όπως του Δημάρχου Πετρούπολης κου Ευάγγελου Σίμου ,του αντιδήμαρχου αθλητισμού κου Λευτέρη Καζαδέη , του χρυσού ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου , του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδος ταεκβοντό και επίσημο εξεταστή της ελ.ο.τ Δάσκαλο Κ. Παρασίδη , του Δασκάλου των πρωταθλητών του κικ μποξ Γ. Κακαράκη όπως και πολλών άλλων διάσημων , πρόσδεσαν στην εκδήλωση ενέργεια και δυναμική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου που σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με στήριξαν και δούλεψαν με περίσσιο επαγγελματισμό φέρνοντας τις ακαδημίες μας και κατ’ επέκτασιν τον “Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ” στην κορυφή των συλλόγων του δήμου Πετρούπολης.

Με ευχές για ένα για ένα καλύτερο και λαμπρότερο αθλητικό μέλλον , Χρήστος Β. Ζώτος , Aγγελική Β. Ζώτου .»