18/04/2024

Με επιτυχία προκρίθηκε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων το Koukouletsos Team

Δελτίο Τύπου

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό διοργάνωσε με επιτυχία  το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Β. Ελλάδος  Παίδων -Κορασίδων  γεννηθέντες το 2001-2003 & το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα 2004.

Οι αγώνες θα διεξήχθεισαν  στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο ¨Βασιλικών¨  Σάββατο & Κυριακή  14-15 Νοεμβρίου 2015.  Ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δυο ημέρες .

 Δικαίωμα συμμετοχής είχαν  μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. , (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω). 

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν   στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων –Κορασίδων 2001-2003  και στο Διασυλλογικό  πρωτάθλημα 2004 και προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι  παρακάτω αθλητές-ριες : Χαντζιάρα Ευτυχία ,  Ντιλιάς Νικόλαος & Κουρτεσιώτη Ελένη . Αξίζει να σημειωθεί η αθλήτρια Βαρυτίμου Κατερίνα έκανε μεγάλη εμφάνιση στους αγώνες αλλά έχασε στο παραπέντε την πρόκριση , είναι ένα ταλέντο που η συνέχεια και το μέλλον της είναι μπροστά .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε & κότσαρε τους αθλητές-τριες του στο 2ο προκριματικό  πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα όπου προκριθήκανε από τούς τέσσερες  συμμετέχοντες Καρδιτσιώτες αθλητές  η τρεις στους 16 καλυτέρους αθλητές στην κατηγορία τους στην  Ελλάδα .

Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί για την πρόκριση τώρα στόχος είναι μια καλή εμφάνιση και μια διάκριση στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Χαλκίδα.

Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού   συμμετείχανε  600 αθλητές-τριες από όλοι την Βόρεια  Ελλάδα και η οχτώ  που προκριθήκανε ανά κάθε κατηγορία θα συμμετάσχουν με τους αντίστοιχους οχτώ  της Νότιας Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 28-29 Νοεμβρίου 2015 στην Χαλκίδα .

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές-ριες και στον προπονητή τους για την επιτυχία τους και την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό αλλά ήταν και θα είναι  οι μοναδικοί   συμμετέχοντες  του  νομού μας και της πόλης της Καρδίτσας  .