26/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον PANORAMA Πετρουπόλεως

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον σύλλογό μας A.C. PANORAMA Πετρουπόλεως (Κλεισούρας 33 Τ: 210 5061599) , με κύριο εξεταστή τον Ομοσπονδιακό προπονητή Master Κυριάκο Παρασίδη 8ο Dan. Οι εξετάσεις έγιναν στην προπονητική αίθουσα του συλλόγου μας η οποία ήταν ανοιχτή για όλους τους γονείς/κηδεμόνες αλλά & στους προσκεκλημένους φίλους των μαθητών-ιών μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/ιες που έλαβαν μέρος , προσδοκούμε την περαιτέρω εξέλιξη όλων στην τέχνη του Tae Kwon Do W.T.F. , συνεχίζοντας τις προπονήσεις με το ίδιο πάθος και ρυθμό.

Επίσης βραβεύτηκαν οι : Βασίλειος Παναγιωτόπουλος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής του Para-Taekwondo για την προσφορά του στον σύλλογο μας. ü Οι αθλητές του συλλόγου μας, εχουν την ευκαιρία να ακούσουν για το αγωνιστικό πάραταεκβοντο από τον Βασίλειο Παναγιωτόπουλο όπως και για αθλητές τυφλούς, ακρωτηριασμένους άνω άκρων αλλά και ατόμων με κινητικά προβλήματα, μελλοντικός στόχος μας είναι να διδάξουμε ως σύλλογος Πάραταεκβοντο στα άτομα Α.Μ.Ε.Α που αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας!

Οι “Σχολές Οδηγών Ανδρέας Βλάμης” επίσημος χορηγός του Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ για την αθλ. χρονιά 2015-16.Οι Σχολές οδηγών ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΜΗΣ με στόχο την σωστή εκμάθηση ασφαλής οδήγησης προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με τελευταίας τεχνολογίας εκπαιδευτικά οχήματα για διπλώματα όλων των κατηγοριών καθώς και στη διεκπεραίωση όλων των σχετικών διαδικασιών.