20/04/2024

Με επιτυχία διεξήχθη το τρίτο Baby Cup στην Καρδίτσα

Για τρίτη χρονιά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η  αγωνιστική  ημερίδα  στην  πόλη της Καρδίτσας.


Με πρωτοβουλία του αθλητικού  αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας της Περιφερειακής Κοινότητας Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας  και με την  άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team:

«Οι αγώνες έγιναν  την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 15:00μ.μ.

∆ικαίωµα συμμετοχής είχαν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Οι  αθλητές-τριες  όλων των κατηγοριών έπρεπε να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία  αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

 Οι  αγώνες διεξαχθήκαν σύμφωνα µε τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό WTF & με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και με επισήμους Διαιτητές που έστειλε η ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Σκοπός της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνονταν  μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες, με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Ο αθλητικός αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας  συμμετείχε με 150 αθλητές-τριες  που είχαν  την ευκαιρία να κάνουν φίλους  να περάσουν όμορφα σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή που κέρδισαν όλοι οι αθλητές-τριες με την συμμετοχή τους και μονό παίρνοντας   το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος .

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε και Τεχνικό πρωτάθλημα πούμσε & free Style όπου συμμετείχαν 50 αθλητές-τριες από διαφόρους συμμετέχοντες  συλλόγους.

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος κοουτσάρισε  τους μαθητές του με την βοήθεια των διακεκριμένων αθλητών-τριών του συλλόγου Κουκουλέτσος Σταύρος, Κουκουλέτσος Κων/νος , Μπολτσή Άρτεμις ,Χαντζιάρα Ευτυχία & Βαρυτίμου Αικατερίνη  .

Ήταν μια τέλεια διοργάνωση αφού  συμμετείχανε πάνω 350 μικροί  αθλητές-τριες   από Συλλόγους Θεσσαλονίκης, Βόλου,  Λαμίας, Νέας Ιωνίας Βόλου,  Λάρισα, Μακρακώμη ,Ξάνθη, Καρπενήσι ,Χρυσούπολη Καβάλας & Καρδίτσας, με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα του νομού μας .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ξυλωμένος Κωνσταντίνος πρώην αθλητής του Ταεκβοντό όπου ευχαρίστησε όλους παρευρισκόμενους και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τις διοργάνωσης σε όλους τους προπονητές των συλλόγων για την  συμμετοχή τους . Η ομάδα επίδειξης του γυμναστήριο Κουκουλέτσος,  έκανε επίδειξη στην τελετή έναρξης   μπροστά σε  πλήθος κόσμου και στους μικρούς αθλητές –τριες .

 Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά  την Περιφέρεια Θεσσαλίας της Περιφερειακής Κοινότητας Καρδίτσας, Δήμο Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την συνδιοργάνωση της αγωνιστικής ημερίδας 3rd  Taekwondo Baby Cup 2018  . Το Δ. Σ. ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της αγωνιστικής ημερίδας  : Γυμναστήριο Κουκουλέτσος,  , Mikel Coffe  , Patsiouras Fruit & BOLT Coffe».