25/04/2024

Με επιτυχία διεξήχθη το δεύτερο Baby Cup Taekwondo 2017 στην Καρδίτσα

Για δεύτερη φορά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η  αγωνιστική  ημερίδα  στην  πόλη της Καρδίτσας   από πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας  και με την με υποστήριξη και άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας . Αναλυτικά το δελτίο:


«Oι αγώνες έγιναν  την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ.

∆ικαίωµα συμμετοχής είχαν οι αθλητές–τριες εγγεγραµµένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Οι  αθλητές-τριες  όλων των κατηγοριών έπρεπε να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία  αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

 Οι  αγώνες διεξαχθήκαν σύμφωνα µε τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό WTF & με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και με επισήμους Διαιτητές που έστειλε η ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνονταν  μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες, με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Ο Αθλητικός; Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας  συμμετείχε με 120 αθλητές-τριες  που είχαν  την ευκαιρία να κάνουν φίλους  να περάσουν όμορφα σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή που κέρδισαν όλοι οι αθλητές-τριες με την συμμετοχή τους και μονό παίρνοντας   το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος .

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος  κοτσάρισε  τους μαθητές του και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών του .

Ήταν μια τέλεια διοργάνωση αφού  συμμετείχανε πάνω 300 μικροί  αθλητές-τριες   από Συλλόγους από τις πόλεις  Θεσσαλονίκη, Βόλο,  Λαμία, Νέα Ιωνία Βόλου,  Λάρισα, Μακρακώμη ,Τίρναβο & Καρδίτσα, με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα του νομού μας .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ξυλωμένος Κωνσταντίνος πρώην αθλητής του Ταεκβοντό όπου ευχαρίστησε όλους παρευρισκόμενους και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τις διοργάνωσης σε όλους τους προπονητές των συλλόγων για την  συμμετοχή τους . Η ομάδα επίδειξης του γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨  έκανε επίδειξη στην τελετή έναρξης   μπροστά σε  πλήθος κόσμου και στους μικρούς αθλητές –τριες .

  Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρδίτσας  κ. Αλεξάκο Φώτη  & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας  για αυτή την υποστήριξη της αγωνιστικής ημερίδας 2ο Taekwondo Baby Cup 2017  και για δεύτερη φορά γίνεται σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση μετά από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Έφηβων-Νεανίδων που έγινε τον Οκτώβριο στην πόλη μας και θέτει γερά θεμέλια για μια ακόμη υποψηφιότητα  για πιο μεγάλες  διοργανώσεις στο Ταεκβοντό που θα φέρει πολλούς επισκέπτες στο άμεσο μέλλον  στην πόλη της Καρδίτσας και στον νομό μας.

 Το Δ. Σ. ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της αγωνιστικής ημερίδας  :  Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ , AVANTI ,  BROTHERS , Τζαμπάτο Coffe , Mikel Coffe  , Nickμικρομαγειρέματα & Patsiouras Fruit».