19/04/2024

Με δυο αθλητές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Α.Σ. Δίας Λάρισας, πέμπτος στην Ευρώπη ο Πράπας

Νέα επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Δίας Λάρισας, με τον Πράπα Ιωάννη που κατέκτησε την πέμπτη θέση στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρίνα Ντ’Ορ της Ισπανίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο αθλητής του Α.Σ. Δία Λάρισας, αγωνίσθηκε στα -48 κιλά Εφήβων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας στο πρώτο αγώνα τον πρωταθλητή Ιταλίας, στο δεύτερο αγώνα τον πρωταθλητή από την Πορτογαλία και χάνοντας στον αγώνα για το μετάλλιο από τον Βούλγαρο πρωταθλητή, σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και το σκορ να τελειώνει στο 19-22.

Με αυτή του την εμφάνιση ο αθλητής εξασφάλισε τη μοριόδοτηση του, για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, δίνοντας κίνητρο για μεγαλύτερες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.

Η επιλογή του αθλητή, για την εθνική ομάδα, έγινε σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχει θεσπίσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο, όπου ο αθλητής ολοκλήρωσε το 2018, σαν ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, σύμφωνα με τις επιτυχίες που είχε.

Στην ίδια διοργάνωση και σαν μέλος της εθνικής ομάδας, αγωνίσθηκε και η Καλτέκη Φαίδρα, στα -59 κιλά Νεανίδων πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση, χάνοντας στο πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια της Δανίας.

Η αθλήτρια, προκρίθηκε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, από τις διοργανώσεις όπου δίνουν πρόκριση στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την παρουσία τους και τα αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον προπονητή κο Ζεϊμπέκη Χρήστο, τους Ομοσπονδιακούς προπονητές κυρίους Παπαδέα Νικ. & Αντωνακόπουλο Αντ. και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου, την κα Τζατζάκη Δ. (αθλητική ψυχολόγο), τους κυρίου Οικονόμου Τρ. και Μυλωνά Σπ. (υπεύθυνοι εργομετρικών τεστ και γυμναστές), τον κο Κρετσάβο Δημ. (φυσικοθεραπευτή), το κο Μπαντρακούλη Νικ. (Γυμναστήριο Κουρος), τον κο Μπαντρακούλη Αλ. (γυμναστή και personal trainer) και την κα Αντωνίου Μ. (διατροφολόγο συλλόγου).

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα, να αθληθούν στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο και να αποκτήσουν όλες τις αξίες του αθλητισμού και του Ολυμπισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, να καλείτε στο τηλέφωνο 2410-610615, στη σελίδα μας στο FB: Α.Σ. Δίας Λάρισας ή στη διεύθυνση Λαγού & Κρανώνος».