29/03/2024

Με έξι αθλητές η Τόλμη Κιλκίς στο Summer Camp Ταεκβοντο Galeb

To ανοικτό διεθνές summer camp taekwondo Galeb (International) με αγωνιστικό χαρακτήρα και ότι άλλο στηρίζει τον τομέα αυτόν διεξήχθη στην πόλη Vrnjacka Banja στη Σερβία από 12 έως 26 Αυγούστου 2018 σε δύο περιόδους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τόλμης Κιλκίς. 


«Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από 17 κράτη και με επίπεδο πολύ υψηλό. Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν παίδων-κορασίδων, εφήβων/νεανίδων και αντρών/γυναικών.

Επίσης η συμμετοχή πολλών πρωταθλητών-ριών παγκόσμιου και ευρωπαϊκού επιπέδου διατήρησαν το επίπεδο ψηλά τόσο στην τεχνική όσο και στο ήθος λόγω του προτύπου που είναι πολύ σημαντικό.

Το ενδιαφέρον όλων των αθλητών-ριών ήταν μεγάλο λόγω της συμμετοχής των δύο ολυμπιονικών Milica Mandic (χρυσή Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο) και Hedeya Malak (χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο).

Το πρόγραμμα είχε πρωινή προπόνηση και απογευματινή μοιρασμένη σε όλες τις μέρες και αποτελείτο από φυσική κατάσταση, τεχνική, τακτική αγώνα, τρόπους εκτέλεσης λακτισμάτων και γροθιά σε νόμιμες περιοχές για σκορ, τεχνικές με λάστιχα αντίστασης, sparring με συμβατικούς και ηλεκτρονικούς θώρακες.

Επίσης στήριξε και διευκρίνισε στις ερωτήσεις των αθλητών-ριών η ψυχολόγος της διοργάνωσης για τις αγωνιστικές αντιδράσεις. Το προπονητικό team αποτελείτο από τους έμπειρους και με υψηλή τεχνική κατάρτιση Ιρανούς Seyed Khalifeh και Reza καθώς και ο Σέρβος προπονητής Dragan Jovic o οποίος ήταν και ο διοργανωτής του camp.

Σε αυτήν την άψογη και ουσιώδη διοργάνωση με σοβαρό πρόγραμμα για αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης συμμετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες:

Κουτσός Αριστείδης
Παπουτσής Αθανάσιος
Δαδούπης Φώτιος
Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης
Λουκοβίτης Δημήτριος
Νικολαίδης Ιωάννης

Την ομάδα συνόδευσε και στήριξε σε όλη τη προσπάθειά τους καθημερινά ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος και μετά το πέρας της διοργάνωσης ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν 2018-19 με επιτυχίες και υγεία.

Συγχαρητήρια έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Μιλτιάδης κα Λεμονίδης Σταύρος».