28/03/2024

Μετάλλια για Koukouletsos team

Δύο ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα κατέκτησε το «Koukouletsos team» στο ανοιχτό Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό  στην Κύπρο. Αναλυτικά:


«Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού το 2ο Open International Tournament Taekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο  το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού  της Λεμεσού  και με ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που έγιναν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων   και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού έλαβαν μέρος μέρος 470 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Η αγωνιστική ομάδα Ταεκβοντό κατέκτησε 2 ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό και κατάφεραν να διακριθούν. .     Ασημένια μετάλλια:  Παναγόπουλος Νικόλαος & Βολιώτη Κλεονίκη .Χάλκινα μετάλλια : Νικολαϊδης Σάββας ,Τζαλαβρέτας Ορφέας ,& Καραπαναγιώτη Ιωάννα. Πολύ καλή εντύπωση άφησαν οι αθλητές-τριες  Βαμβακίδης Άγγελος ,Παπαδάκης Σταύρος, Παπατζιτζέ Βαϊα & Νταρούης Αλέξανδρος που δεν μπόρεσαν να διακριθούν . Το παρών στους αγώνες έδωσαν και οι δυο υποψήφιοι προπονητές που είναι φοιτητές στην γυμναστική Ακαδημία στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας  Κουκουλέτσος Κων/νος & Σταύρος που βοήθησαν την αγωνιστική ομάδα αλλά  και στην διεξαγωγή του  πρωταθλήματος  .

 Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε την ομάδα του στην Κύπρο μαζί με τον προπονητή κ. Βαμβακίδη Θεόδωρο από την Αθήνα  και με την σωστή καθοδήγηση τους οι αθλητές-τριες  έφτασαν  στην παραπάνω επιτυχία τους.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει για την επιτυχία τους  παραπάνω αθλητές-τριες και τους προπονητές που εκπροσωπήσανε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας  σε μια διεθνή διοργάνωση Ταεκβοντό».