20/04/2024

Μετάλλια για τον Α.Σ Δία Λάρισας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 845 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων στη πόλη της Πάτρας .Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Δία Λάρισας. 


«Ο Α.Σ Δίας Λάρισας συμμετείχε με 6 αθλητές κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο με τον Μπαντραλέξη Αντώνη στα -45 κιλά Εφήβων, μετά από 4 δυνατούς αγώνες χάνοντας στον τελικό στον χρυσό πόντο, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με ισοπαλία (μοριοδότηση για ΑΕΙ και ΤΕΙ), δύο 5ες θέσεις με το Κοντάκο Σπύρο στα -58 κιλά Ανδρών και Πράπα Ιωάννη -48 κιλά Εφήβων και τρεις 9ες θέσεις με τους Ταμανάκια Αντώνη στα -63 κιλά Ανδρών, Φράγγου Ευθαλία -63 κιλά Νεανίδων και Καλτέκη Φαίδρα στα -55 κιλά Νεανίδων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες που κατέκτησαν, σε ένα από τα πιο δύσκολα πανελλήνια, τον προπονητή Ζεϊμπέκη Χρήστο, τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου αλλά και όλη την επιστημονική ομάδα του συλλόγου τη κυρία Τζατζάκη Δ. (αθλητική ψυχολόγος), Αντωνίου Μ. (διατροφολόγος) και τους γυμναστές Οικονόμου Α. και Μυλωνά Σ. Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την άποψη διοργάνωση καθώς έφεραν εις πέρας το πιο ποιοτικό πανελλήνιο πανελλήνιο των τελευταίων ετών.

Στους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες δεύτερης γενιάς και εφαρμόστηκαν οι επίσημοι κανονισμοί και χρησιμοποιήθηκαν 4 κάμερες για τα video replay. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία, έχει πλέον καθιερώσει ένα αντικειμενικό τρόπο συγκρότησης των Εθνικών Ομάδων, δίνοντας την ευκαιρία οι αθλητές-τριες μέσα από συγκεκριμένες διοργανώσεις, να συγκεντρώνουν βαθμολογίας και οι αθλητές με την υψηλότερη βαθμολογία στη κατηγορία σωματικού βάρους αλλά και ηλικίας, να εντάσσεται στην Εθνική Ομάδα».