29/03/2024

Μεγάλη διάκριση για τον Σωτήρη Μιχόπουλο του Α.Σ Έκρηξη Πατρών στο Ταεκβοντο

Μία μεγάλη επιτυχία πέτυχε ο Σωτήρης Μιχόπουλος του Α.Σ Έκρηξη Πατρών παίρνοντας την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση. 


«Πρωτοφανής διάκριση για την Πάτρα και τον Α.Σ Έκρηξη Πατρών. Ο Σωτήρης Μιχόπουλος έπειτα από 4 αγώνες ( ενάντια σε Τουρκία, Γαλλία, Πολωνία νικώντας 29-8, 19-9, 33-12 αντίστοιχα , έχασε από τον αθλητή της Ιταλίας 33-29), ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου μένοντας εκτός τελικού λόγω προσωπικών και διαιτητικών λαθών.

Ο πατρινός αθλητής, αφού πραγματοποίησε μια σκληρή και επίπονη για τον ίδιο προετοιμασία θυσιάζοντας αρκετά πράγματα, αναλογιζόμενη την ηλικία του ( 14 χρονών) και αψηφώντας τους τραυματισμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες υπό τις οδηγίες του δασκάλου του Αντώνη Αντωνακόπουλου, αποσπώντας θετικότατα σχόλια για την επίδοσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο ευρωπαϊκό μετάλλιο πατρινού αθλητή προήλθε τουλάχιστον πριν από μία δεκαετία καθώς επίσης και το πολύ μεγάλο όφελος του αθλητή για την εισαγωγή του στην ανώτατη εκπαίδευση εξασφαλίζοντας από τώρα μόρια για τις πανελλήνιες (18% για ΑΕΙ-ΤΕΙ και 30% για Τ.Ε.Φ.Α.Α.Αυτό το γεγονός, αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον πατρινό σύλλογο Έκρηξη, η οποία αποτελεί και τη πρώτη του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».