25/04/2024

Μάζεψε εμπειρίες ο Κουκουλέτσος στο τρίτο θερινό σχολείο προπονητών του Ταεκβοντό στην Αρχαία Ολυμπία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το 3ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό (WTF) στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας .Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos Team:


«Η International Olympic Academy  υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της τους 80 προπονητές  από όλη την Ελλάδα.  Ο πρόεδρος της ΔΟΑ  & Γενικός Γραμματέας της Eυρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) και της ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Μιχάλης Φυσεντζίδης καλωσόρισε  όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε ότι  «Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυδιάστατος και για τον λόγο αυτό η φιλοσοφία του, τα πιστεύω του, η ηθική και η συμπεριφορά του, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο , ζωής των ατόμων που καθοδηγεί και ηγείται» τόνισε στην ομιλία του

Τον λόγο πήραν στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Γεράσιμος Καρανταγλής, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό, Γκόβας Γιάννης  και ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου κ. Θανάση Στρίγγα.

Το 3ο Θερινό Σχολείο που τελείται υπό την αιγίδα της ΔΟΑ, της ΕΘΝΟΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μεσογειακής Ένωσης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Νοτίου Ελλάδος του αθλήματος, καθώς έγινε με την πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων  Προπονητών Ταεκβοντό

Από τις 3-6 Αυγούστου 2017  ένα τριήμερο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου οι καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου Πελοποννήσου εμπλούτισαν με  γνώσεις ομιλίες παρουσιάσεις και άλλα εργαστήρια στους προπονητές του Ολυμπιακού Αθλήματος  Ταεκβοντό .

 Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος Βάϊος συμμετείχε στο θερινό σχολείο  για δεύτερη συνεχή χρονιά  . Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα που μείναμε σε έναν ιερό χώρο όπου ήταν ένα τριήμερο γεμάτο με πολλά ενδιαφέροντα θέματα για εμάς τους προπονητές  .                 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές & καθηγητές  για αυτή την μεγάλη εμπειρία που ζήσαμε και τις τρεις ημέρες μέσα σε ένα πολύ διοργανωμένο  επιμορφωτικό σεμινάριο καθώς και την αναβίωση της ολυμπιακής φλόγας. Τέλος σε όλους τους συμμετέχοντες προπονητές απονεμήθηκε βεβαίωση συμμετοχής του 3ο Θερινού Σχολείου προπονητών Ταεκβοντό (WTF)».