24/04/2024

Κατέκτησε τρία μετάλλια στην Πολωνία ο Α.Σ. Δίας Λάρισας

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν ο Α.Σ. Δίας Λάρισας στην Βαρσοβία της Πολωνίας, συμμετέχοντας με πέντε αθλητές, κατακτώντας τρία μετάλλια, στο 25ο Polish Open G1 & Warsaw Cup. Αναλυτικά το δελτίο:


«Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1500 αθλητές απ’ όλο το κόσμο και χώρες μεταξύ των οποίων η Αμερική, το Καζακστάν, η Σενεγάλη και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το πρωτάθλημα αποτελεί βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη, για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και μοριοδοτούμενο για την Εθνική ομάδα, αυξάνοντας μ’ αυτό το τρόπο τον βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικότερα, την δεύτερη θέση και το ασημένιο κατέκτησε η Καλτέκη Φ., τις τρίτες θέσεις και τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Πράπας Ι. και Αρβυθάς Π., την 5η θέση ο Μπαντραλέξης Αντ., ενώ η Παπακυπριανού Ν. ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής τους προετοιμασία και μέσα από την συστηματική και επιστημονική δουλειά που γίνεται από τα φυτώρια του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο για τα αποτελέσματα, που κατέκτησαν και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στη νέα σεζόν που ξεκίνησε. «Επιλέγω με Υπευθυνότητα το μέλλον των παιδιών μου! Επιλέγω Α.Σ. ΔΙΑΣ». Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, για να γνωρίσουν τα παιδιά το Ολυμπιακό Άθλημα του Ταεκβοντο και να διδαχθούν τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού».