26/04/2024

Καλοκαιρινή επίδειξη Ταεκβοντο στον Αθλητικό αγωνιστικό σύλλογο Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η καλοκαιρινή εκδήλωση και επίδειξη Ταεκβοντό του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος.


«Η εκδήλωση έγινε στο δημοτικό αναψυκτήριο στον Παυσίλυπο το απόγευμα της Τετάρτης με προσκεκλημένους τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας κ. Ξυλωμένο Κων/νο και τους προπονητές κ. Βαμβακίδη Θεόδωρο , Μπλάτσιο Δημήτριο & Σειρανίδη Ιωάννη.

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους καθώς και τους γονείς των αθλητών –τρων που ήταν δίπλα στα παιδιά τους  όλη την χρονιά σε κάθε διοργάνωση .

Οι αθλητές -τριες παρουσίασαν εναέρια σαπίσματα ,αυτοάμυνες, πούμσε , αγωνιστικό Ταεκβοντό & χορογραφίες .  Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η απονομή των Ζωνών & διπλωμάτων σε όλους τους επιτυχόντες αθλητές -τριες .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και το γυμναστήριο Κουκουλέτσος ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές-τριες για την εκπληκτική αγωνιστική χρονιά και τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι».