27/04/2024

Καλοκαιρινή επίδειξη στην Πλατεία πρωτομαγιάς από τον Αθλητικό Αγωνιστικό Σύλλογο Ταεκβοντό Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 η καλοκαιρινή επίδειξη Ταεκβοντό  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας  στην Πλατεία πρωτομαγιάς .Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos team :


«Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του Συλλόγου  .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές Λιάκος  Βασίλειος από τον Αθλητ. Συλ. Αγ. Γεώργιος & ο κ. Τσιβρένης Χαράλαμπος από τον Σύλλογο Αθλ. Αγ. Συλ. ¨Νίκης¨ Νέας Ιωνίας Βόλου .

 Οι προπονητές ευχαρίστησαν τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την πρόσκληση και για την σπουδαία δουλειά που κάνει στον Σύλλογο και γενικά στον χώρο του αθλήματος εδώ και χρόνια .

Η ομάδα Demonstration του Συλλόγου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,   εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae .

Το Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ .

Το 2016-2017 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Λάρισας , και αυτό γιατί η συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  εκπροσώπησαν επάξια   και κατάφεραν να διακριθούν. 

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου και  ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του Συλλόγου  το 2017 -2018  να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων και τέλος τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι . Η προετοιμασία των αθλητών –τριών  θα αρχίσει στις 20-25 Αυγούστου 2017 στην Λίμνη Πλαστήρα στο ξενοδοχειο ¨ΚΑΖΑΑΡΜΑ¨ όπου διοργανώνεται το 8th Summer Camp Taekwonto in lake Plastiras 2017 μαζί στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν και μικροί αθλητές από την Κορέα».