16/04/2024

Καλές εμφανίσεις από τους αθλητές του Α.Σ Έδεσσας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων Νεανίδων στην πόλη της Χαλκίδας στις 1-2-3 Μαΐου.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές εκ των οποίων οι περισσότεροι αγωνίζονταν για πρώτη φορά στην κατηγορία των Εφήβων /Νεανίδων. Ο αθλητές συνοδεία με τις προπονήτριες τους Μπιρόζη Ιορδάνα και Μπιρόζη Αναστασια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δυστυχώς δεν κατάφεραν να ανέβουν τα σκαλιά του βάθρου επιστρέφοντας με τρεις πέμπτες θέσεις.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι:

  • Πολύ καλή εμφάνιση για την Πέτκου Ανδριαννή  στην κατηγορία -63 κιλά νεανίδων αφού κέρδισε τους δυο πρώτους αγώνες , δυστυχώς έχασε στον προημιτελικό και έτσι δεν κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά του βάθρου στην ίδια κατηγορία αγωνιζόταν και οι Φαρμούζη Κυριακή που δυστυχώς από τον 1ο αγώνα είχε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της κατηγορίας
  • Μια ανάσα πριν τα μετάλλια βρέθηκε η Πόζαρλη Αγγελική στην κατ. – 59 κιλά, Αγωνιζόταν για πρώτη φορά στις νεανίδες κέρδισε τον πρώτο αγώνα και ενώ ο δεύτερος και προημιτελικός αγώνας έληξε ισοπαλία τελευταία στιγμή με απόφαση των διαιτητών της αφαιρέθηκε άδικα ένα κεφάλι αφήνοντας στην 5η θέση. Ενώ στην ίδια κατηγορία η Μπακύρτση Σταυρούλα κέρδισε τον πρώτο της αγώνα και έχασε στον δεύτερο από την Τρικαλινή αθλήτρια που πήρε την κατηγορία.
  • Στα – 52 κιλά Νεανίδων αγωνίστηκε η Νάνου Ιωάννα κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο όντας φανερά αγχωμένη μιας και αγωνιζόταν στις νεανίδες για πρώτη φορά.
  • Ενώ από τον πρώτο αγώνα εκτός βρέθηκε ο Χαρίτος Μαρίνος με σκορ 8-7 όπως επίσης και οι Παπαδοπούλου Κυριακή και Μπαλδάρη Ελένη που αγωνίστηκαν στην κατηγορία +68 κιλά νεανίδων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλουν μέσα στον χώρο του πρωταθλητισμού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλείστο Γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου πραγματοποιείται το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα για τα κλιμάκια του 2016, από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετέχουν 15 αθλητές ,τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Την Τρίτη 12-05-2015 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Κράλλη στην ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ και την παρουσίαση βιβλίων με θέμα τις Ολυμπιακές από τους ολυμπιονίκες Μυστακίδου, Τσίου και Βενέτη θα πραγματοποιηθεί μικρή επίδειξη από τους αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.