20/04/2024

Καινούργιος χώρος για τον Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΗΒΩΝ

Ανακοίνωση Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΗΒΩΝ

Ο νέος μας χώρος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων μηχανικών και αρχιτεκτόνων ,έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στα πλαίσια της φυσικής δραστηριότητας και των μαχητικών τεχνών.

Οι δραστηριότητες και τα αθλήματα που περιέχει ο σύλλογος στον 1ο όροφο αναφέρονται σε όλες τις ηλικίες με συγκεκριμένα τμήματα και πάντα φυσικά υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστών και προπονητών χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο τρόπο γύμνασης και προπονητικής σε κάθε άθλημα .

Ομαδικά προγράμματα taekwondo , kick boxing , box , hwal moo Hapkido , grappling , mma, διδάσκονται με τρόπο που καθένας μπορεί να ξεκινήσει για καθαρά απλή γυμναστική και μάθηση μέχρι του να φτάσει σε επίπεδα πρωταθλητισμού.

Επίσης ομαδικά προγράμματα σε tae bo , pilates , power yoga,trx , προπόνηση με λάστιχα ,aerobic , step και διάφορα άλλα προγράμματα διαφόρων τύπων προσφέρονται στον χώρο μας που βελτιώνουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος βοηθούν στην μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους, κρατούν σε υψηλό επίπεδο τον βασικό μεταβολισμό ,απομακρύνουν το άγχος της καθημερινότητας και ενισχύουν την καλή διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο δύναμη και ενέργεια της επόμενης μέρας.

Παιδικά τμήματα ηλικίας 4 έως 6 ετών 7ετων και άνω καθώς και τμήματα για μεγάλους λειτουργούν καθημερινά με μεγάλη προσοχή και ιδιαιτερότητα έτσι ώστε οι αθλητές μας να μπορέσουν να αποδώσουν με το μέγιστο δυνατό τρόπο στο άθλημα που έχουν επιλέξει.

Ο δεύτερος ισόγειος χώρος είναι ο χώρος με τα βάρη και το cross training .

Ένας χώρος 400 τ.μ με ηλεκτρικούς διαδρόμους ,ελλειπτικά , ποδήλατα για την αερόβια άσκηση και πλήρη γκάμα μηχανημάτων που με την υπέροχη ατμόσφαιρα και την ένταση της μουσικής ανεβάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αθλητές ,πάντα με τον γυμναστή πάνω από το κεφάλι σας.

Στον χώρο αυτό υπάρχει πλήρες ιατρείο για την μέριμνα και την φροντίδα των αθλητών καθώς και χώρος για μασάζ με τους πιο εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές και μασέρ.

Μετά από μια εξαντλητική προπόνηση και την κούραση της ημέρας που θα σας έχει κάνει να νιώθετε τους μυς σας σφιγμένους, τότε μπορείτε να χαλαρώσετε με μια σάουνα που παράλληλα θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να καθαρίσει από τοξίνες.
Ζητήστε από τον ειδικό να κάνετε λιπομέτρηση , μέτρηση μασάς , κιλών και σώματος .Είναι εντελώς δωρεάν!!!Μια προσφορά από εμάς προκειμένου να δείτε τι πραγματικά χρειάζεται το σώμα σας.

Δείτε τις απίστευτες προσφορές του συλλόγου ζητώντας από την γραμμάτια επιπλέων λεπτομέρειες .Οικογενειακά προγράμματα ,φοιτητικά ,για δυο αδέλφια ,παιδιά και γονείς , εξάμηνο, έτος και πολλά πολλά άλλα που θα σας καταπλήξουν.