25/04/2024

Θετική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο από το Koukouletsos Team

Στην πόλη της Πάτρας διεξήχθησαν με επιτυχία τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων 2018 . Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team.


«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τρεις μέρες τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων   9-10 & 11 Μαρτίου 2018  στο κλειστό γυμναστήριο ¨Τόφαλος¨ και με ώρα έναρξης των αγώνων ήταν από  09:00 π.μ. και τις τρεις  μέρες  .

 Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές-τριες που ήταν εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.  συγκεκριμένα  Άνδρες- Γυναίκες γεννηθέντες το 2001 και κάτω (17ετων και άνω ), κάτοχοι από 1ο ΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω) & Εφήβων- Νεανίδων  2001-2002 & 2003

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας ακόμη μια φορά έδωσε το πάρων σε μια διοργάνωση υψηλού επίπεδου αθλητών –τριών που συμμετείχαν και κατάφεραν να παίξουν και να φτάσουν  στα προημιτελικά και να πάρουν την πέμπτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία τους . Οι αθλητές -τριες που συμμετείχαν και κατέλαβαν πέμπτες θέσεις είναι : Μπολτσή Άρτεμις , Μαλαγράκη Αικατερίνη & Ντιλιάς Νικόλαοςαξιόλογη εμφάνιση έκαναν και οι δυο αθλήτριες , Χαντζιάρα Ευτυχία & Βαρυτίμου Αικατερίνη κερδίζοντας ένα αγώνα και χάνοντας στον δεύτερο σε μια δύσκολη κατηγορία με πολλές αθλήτριες να συμμετάσχουν .  Τους αγώνες είδαν όλη η  Ελλάδα ζωντανά από το κανάλι της ΕΛ.Ο.Τ. LIVE STREAMING  και μπαίνοντας στο site της ομοσπονδίας www.elot-tkd.gr .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας συγχαίρει τον  προπονητή του συλλόγου κ. Κουκουλέτσο Βάϊο και  τους παραπάνω αθλητές-ριες για την επιτυχία τους , αλλά εκπροσώπησαν επάξια   τον νομό μας και τη πόλη της Καρδίτσας  αφού  έλαβαν μέρος  850 αθλητές –τριες από όλη την Ελλάδα «.