29/03/2024

ΘΕΑΓΕΝΗΣ: Επιτυχίες για τον σύλλογο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ για την αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου.


Αναλυτικά: «Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ και την αγωνιστική του ομάδα, αφού για πολλοστή φορά οι αθλητές του συλλόγου μας ξανά αναδεικνύονται Πρωταθλητές Ελλάδος  ανέβαίνοντας στο βάθρο των νικητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-21 που διεξήχθη στον Βόλο.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο παίζοντας στην νέα της κατηγορία στα -53 κιλά και χάνοντας στις λεπτομέρειες από την ικανότατη αντίπαλό της  αποδεικνύοντας ότι όταν βρει τα πατήματα της σε αυτή την κατηγορία θα αποτελέσει μόνιμη απειλή για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Κυριακή Μάτου στην πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα Νεων-21 ως η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια στην ολυμπιακή κατηγορία των -57 κιλών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο έπειτα από πολύ δυνατές μονομαχίες και χάνοντας στον πόντο, την ευκαιρία της να παίξει στον τελικό της κατηγορίας της αποδεικνύοντας με την σειρά της ότι ήρθε για να μείνει.

Τέλος η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαριάννα Κουκουλά έπειτα από ενάμιση χρόνο αποχής της από τα τερέν απέδειξε ότι το ταλέντο και η τεχνική της ποτέ δεν την εγκατέλειψαν και ότι γρήγορα θα επανέλθει στο υψηλό επίπεδο απόδοσης της.

Το Διοικητικο Συμβούλιο και ο προπονητής του συλλόγου κ. Γιώργος Τάγκας συγχαίρει της αθλήτριες του για την προσπάθεια τους και τους υπενθυμίζει ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά τους έχει φτάσει στο τωρινό τους επίπεδο και αυτή η επιμονή τους  θα τους φτάσει στην κορυφή.«