20/04/2024

Η Τόλμη Κιλκίς σε προπονητικό και αγωνιστικό σεμινάριο

Προπονητικό και αγωνιστικό σεμινάριο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης Δράμας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τόλμης Κιλκίς


«Τη διοργάνωση τίμησαν και στήριξαν 13 σύλλογοι με αθλητές-ριες με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι υψηλού επιπέδου. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η βελτίωση αγωνιστικά όλων των αθλητών-ριών με όποιο επίπεδο. Το πρόγραμμα ήταν με την πρωινή προπόνηση τακτική-τεχνική επεξήγηση και εφαρμογή τεχνικών στο θώρακα, και η απογευματινή είχε Kyorugi ( sparring ) και χρυσό πόντο στην περίπτωση ισοπαλίας.

Όλο το πρόγραμμα ανέλαβε με μεγάλη ευθύνη και σοβαρότητα ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το Ιράν Masoud Hajizavareh.

Ήταν πολύ καλή και σημαντική αυτή η προσπάθεια ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σε αυτό το σεμινάριο συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητές: Δανιηλίδη Χαράλαμπο, Κουτσό Αριστείδη, Δαδούπη Φώτιο, Παπουτσή Αθανάσιο, Κεμεντσετσίδη Παναγιώτη, Λουκοβίτη Δημήτριο, Χατζή Αρσένιο.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα για την άψογη παρουσία ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία».